El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament

Sobre Two Poles

Som la cosmètica del futur. La que t'ajuda, la que t'ho explica. La que funciona. Si tot evoluciona, per què no ho ha de fer la cosmètica? Una cosmètica empoderada, respectuosa i transparent.

A Two Poles seleccionem els ingredients més eficaços i respectuosos amb la teva pell. Naturals o sintètics. El que és realment important és que siguin de qualitat, respectin tota mena de pells i garanteixin la màxima eficàcia.

Per què escollir entre natural i sintètic si pots tenir el millor dels dos mons?

  • La majoria de les nostres fórmules contenen més del 95% d'ingredients naturals i no porten al·lèrgens. Ideals per a tot tipus de pell, fins i tot les més sensibles.
  • Saps que per fer un litre d'oli essencial de roses calen 4.000 kg de pètals? Quan és possible, utilitzem les versions sintètiques per ser més sostenibles, eficaces i veganes. Sentit comú, abans de res.

La nostra història

La nostra història és indivisible a la de la nostra fundadora Anna. Ella és cor i és ànima. Motor i força dun gran equip de persones que fan possible aquest somni. Two Poles neix per resoldre una necessitat real. La de la seva filla Gal·la que, com moltes altres persones, va néixer amb una pell sensible (i preciosa) que reaccionava davant de molts elements que ens envolten diàriament.

ANNA, FUNDADORA DE TWO POLES.

“Si com a professional sóc persistent, imagineu-vos com a mare... vaig fer tot el possible per entendre els condicionants de la seva pell. Vaig descobrir quins ingredients la calmaven i ajudaven en els pitjors brots. També aquells que la irritaven i eren perjudicials. I finalment, vaig trobar a la cosmètica natural un gran aliat.

Més tard, com a professional de la formulació cosmètica, vaig sentir la necessitat de crear un producte eficaç per a tota mena de pells. De tornar a la societat tot el que he après en aquest recorregut: una marca transparent i honesta, que formi i informe de manera clara. Composta pels millors ingredients naturals i sintètics. Perquè de vegades necessitem aquest plus que només amb la cosmètica natural no tenim”