El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
Smart Eye Cream TWO POLES  Cosmetics |  Perfumería Júlia
Smart Eye Cream TWO POLES  Cosmetics |  Perfumería Júlia
Smart Eye Cream TWO POLES  Cosmetics |  Perfumería Júlia
Smart Eye Cream TWO POLES  Cosmetics |  Perfumería Júlia
15 ML 100 ml / 229.33€
-20% T'ESTALVIES -8,60 €
43,00 € 34,40 €
34,40 € -20%
34,40 €
100 ml / 229.33€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,52€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Two Poles Smart Eye Cream. Contorn d'ulls amb acció global: millora fermesa, bosses i ulleres. Hem reunit en un mateix producte TOTS els ingredients que necessita el teu contorn, perquè no hagis de pensar en res.

- 0,15% Retinol pur encapsulat i pèptids, que estimulen la síntesi de col·lagen i elastina millorant arrugues i flaccidesa

- 1% Cafeïna: millora i desinflama bosses

- 1% Vitamina k-ox: activa la microcirculació, millorant visiblement les ulleres

- Niacinamida, Àcid Hialurònic i Llard de Karité, per a mantenir la zona hidratada durant hores.

- És necessària una prèvia retinización si no estàs acostumbradx a usar retinol en les teves rutines. Consultar la forma d'ús.

- PH 5.5-6

- Ingredients clau:

0,15% de Retinol pur vegà, 1% Cafeïna, 1% Vitamina K-ox.

- Tipus de pell:

Indicat per a tot tipus de pells, incloent-hi pells grasses. Dermatològicament testat en pells sensibles.

- Rutina:

Usa-ho en la teva rutina de dia i nit, després de la neteja. Usar protecció solar en la rutina de matins.

- Formulació:

89% Ingredients naturals. Sense perfum.

EAN13
8437023710074
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Bosses
Fermesa
Hidratació
Ulleres
Textura
Crema
Format
Tub

Aplica la quantitat d'un granit d'arròs per als dos ulls, sobre la pell neta i seca en la rutina de nit. Si ja estàs retinizadx, pots usar-ho matí i nit.

Sempre en el segon pas de la teva rutina, després de la neteja. S'aplica en la zona de l'os alt del pòmul, àrea de potes de gall i sobre l'os de la cella.

Si ets newbie en retinoides, comença per dos dies a la setmana, espaiats entre si.

Si tens la pell sensible pots aplicar primer una mica de crema hidratant o contorn hidratant, abans de Smart Eye les primeres vegades, per a contrarestar una mica l'efecte.

Pot aparèixer una lleugera irritació passats uns dies, veu a poc a poquet, no hi ha pressa :) Si veus que això ocorre, pausa el seu ús i recupera bé la pell amb productes hidratants i calmants, i represes de nou quan estigui la zona recuperada al 100%.

Podràs anar augmentant els dies quan la pell es vagi adaptant. Quan la teva pell ho toleri perfectament, veu augmentant les aplicacions fins que puguis ja aplicar-ho totes les nits. Més endavant, també podràs usar-ho als matins ja que no és fotosensibilizant.

El protector solar als matins és obligat :)

No es recomana el seu ús durant l'embaràs.

Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Niacinamide, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Acrylates Copolymer, Glyceryl Stearate Se, Polysorbate 20, Caprylic/Capric Triglyceride, Caffeine, Phytonadione Epoxide, Ceramide Np, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Sh-Oligopeptide-1, Sh-Oligopeptide-2, Sh-Polypeptide-1, Sh-Polypeptide-11, Sh-Polypeptide-9, Bacillus/Folic Acid Ferment Filtrate Extract, Lecithin, Sodium Levulinate, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Phospholipids, Retinol, Sodium Phytate, Acetyl Glutamine, Sodium Benzoate, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol.