El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NAMASTÉ ANTI-AGING AMPOULE 14ML

NAMASTÉ ANTI-AGING AMPOULE 14ML

14 ML 100 ml / 128.21€
-20% T'ESTALVIES -4,49 €
22,44 € 17,95 €
17,95 € -20%
17,95 €
100 ml / 128.21€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

RITUALS The Ritual of Namasté Anti-Aging Ampoule Boosters ampolles antiedat 14 ml

Potencia la teva brillantor natural amb aquestes ampolles de The Ritual of Namasté.

Carregades amb un líquid antiedat altament concentrat, aquestes ampolles aporten a la teva pell una injecció d'hidratació intensa i ajuden a reduir visiblement l'aparició de les primeres línies d'expressió i arrugues.

Com la resta de la línia Glow - Antiedat, aquest tractament conté els beneficis naturals de la flor de safrà i la flor de lotus sagrat.

EAN13
8719134064308
Quantitat
14 ML
Tipus de Marca
Parafarmacia
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Hidratació

Utilitza l'ampolla abans d'anar-te'n al llit per reafirmar i hidratar la pell cansada i aportar humitat i lluminositat. Utilitza-ho com a tractament reparador de 7 dies per aconseguir els millors resultats. Després, podràs aplicar-te el sèrum i la crema de nit. ATENCIÓ: per utilitzar les ampolles de manera segura i eficient, segueix aquestes instruccions: 1. Protegeix les teves mans embolicant primer l'ampolla en un mocador de paper o tela. 2. Sostingues l'ampolla en posició vertical i trenca la part superior (la part més prima). 3. Aboca el líquid al palmell de la mà i utilitza les puntes dels dits per aplicar-lo sobre la teva pell. 4. Quan acabis, llença la part superior i l'ampolla buida en un recipient de vidre o una paperera de reciclatge.

Aqua/Water, Glycerin, Medicago Sativa (Alfalfa) Extract, Nelumbo Nucifera Leaf Cell Extract, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Alteromonas Ferment Extract, Sodium Hyaluronate, Propanediol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-5 Oleate, Phenethyl Alcohol, Tocopherol, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Linalool, Benzyl Salicylate, Limonene, Parfum/Fragrance.