Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SWEET JASMINE FRAGRANCE STICKS 450ML

SWEET JASMINE FRAGRANCE STICKS 450ML

450 ML 100 ml / 11.00€
-20% T'ESTALVIES -12,38 €
61,88 € 49,50 €
49,50 € -20%
49,50 €
100 ml / 11.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,74€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Crea un ambient dolç i romàntic amb aquestes luxoses barretes aromàtiques de la nostra Private Collection. Amb una espurnejant i vibrant nota de sortida afruitada, juntament amb la frescor de les notes cítriques i les baies, dóna pas a elegants flors com la peònia i el muguet. El sàndal aporta un toc d'elegància i calidesa a la fragància.

A més, la bonica ampolla de vidre és una forma estilosa de perfumar la teva llar. Les barretes aromàtiques desprenen una meravellosa i delicada fragància sense necessitat de donar-los la volta. No obstant això, si prefereixes una experiència aromàtica més intensa, pots donar-los la volta més sovint per ajustar l'aroma al teu gust. Gaudeix d'una atmosfera elegant i especial durant fins a 5 mesos, i combina les barretes aromàtiques amb la vela corresponent de la mateixa col·lecció per intensificar l'experiència aromàtica.

EAN13
8719134048308
Quantitat
450 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Cítrica
Floral
Fruital

Crear un ambient dolç i romàntic amb aquestes luxoses barretes aromàtiques de la nostra Private Collection. Amb una nota de sortida afruitada, juntament amb la frescor de les notes cítriques i els baies, dóna pas a elegants flors com la peònia i el muguet. El Sàndal aporta un toc d'elegància i calidesa a la fragància.

A més, la bonica ampolla de vidre és una forma estilosa de perfumar la teva llar. Les barretes aromàtiques desprenen 1 meravellosa i delicada fragància sense necessitat de donar-els la volta. No obstant aixó, si prefereixes 1 experiència aromàtica més intensa, pots donar-els la volta més sovint per ajustar l'aroma a l'teu gust. Gaudeix d'una atmosfera elegant i especial durante fins a 5 mesos, i combina els barretes aromàtiques amb la vela corresponent de la mateixa col·lecció per intensificar l'experiència aromàtica.

Dipentene, Linalool, Linalyl Acetate, α-Methyl-1,3-Benzodioxole-5-Propionaldehyde, Geraniol, Citronellol, Pin-2(10)-ene, Cinnamaldehyde, (E)-1-(2,6,6-Trimethyl-1,3-Cyclohexadien-1-yl)-2-Buten-1-one.