Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ORIENTAL VETIVER SCENTED CANDLE 360G

ORIENTAL VETIVER SCENTED CANDLE 360G

ORIENTAL VETIVER SCENTED CANDLE 360G
-20% T'ESTALVIES -7,31 €
36,56 € 29,25 €
29,25 € -20%
29,25 €
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,44€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Il·lumina el teu camí cap a la tranquil·litat amb la nostra vela de la Private Collection per a un efecte general equilibrant i calmant. La composició aromàtica Oriental Vetiver amb els tocs especiats de l'cardamom i el gàlban es combina amb exuberants flors roses. La fusta de cedre i el vetiver conformen la refinada base afustada.

El bonic envàs de vidre de color blanc queda bé amb qualsevol decoració, ja sigui a casa teva o com a regal per als teus éssers estimats. Quan s'acabi, neteja'l i fes-lo servir per a ficar flors, llapis o pinzells.

Quan la encenguis per primera vegada, deixa-la cremar 2h perquè la part superior es fongui i la vela es cremi de manera uniforme. La vela aromàtica conté cera natural i dura fins a 60 hores. Consell: també pots intensificar la fragància amb les nostres elegants barretes aromàtiques de la Private Collection.

EAN13
8719134096101
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral

A l'encendre l'espelma per primera vegada, deixa-cremar fins que la capa superior s'hagi fos (± 3-4 hores). Així cremarà de manera homogènia.

Linalyl Acetate, Hexyl Salicylate, Isoeugenol, Geranyl Acetate, Limonene, Tetramethyl Acetyloctahydronaphtalenes, Linalool, Citronellol, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Beta-Pinenes