El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI DUAL ESSENCE 30ML
SENSAI DUAL ESSENCE 30ML
SENSAI DUAL ESSENCE 30ML
SENSAI DUAL ESSENCE 30ML

SENSAI DUAL ESSENCE 30ML

30 ML 100 ml / 456.63€
-28% T'ESTALVIES -53,01 €
190,00 € 136,99 €
136,99 € {* -28%*}
136,99 €
100 ml / 456.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,05€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Formulada amb l'ingredient únic i patentat de SENSAI, Koishimaru Silk Royal™ i enriquit amb olis botànics, aquesta essència il·luminadora enriquirà de manera única el seu ritual de tractament diari per revelar una pell més lluminosa, redensificada, llisa i nodrida. A més de proporcionar una pell rejovenida, revitalitzada i un aspecte radiant.

La seva tecnologia bifàsica proporciona els beneficis d'un oli i una essència. La fase oli contribueix a suavitzar la pell, mentre que la fase essència satisfà la pell d'hidratació, permetent una distribució completa dels seus ingredients actius. En agitar-se, ambdues fases es fusionen amb una refrescant infusió d'aire, permetent una aplicació suau i sedosa.

Usos de la DUAL ESSENCE:

1- Com a essència enriquida: Aplicar al matí i/o a la nit després de la loció SENSAI. Agitar amb delicadesa per fusionar la fórmula i fer massatges amb les mans per tot el rostre.

2- Com a tractament per a la base de maquillatge fluid: Barrejar 1-2 gotes amb la base de maquillatge fluid habitual per a un acabat més lluminós.

3- Com a cura potenciadora dels efectes del tractament habitual: Barrejar 1-2 gotes amb qualsevol cura hidratant de SENSAI per enriquir el tractament.

4- Com a Tractament Corporal: Barrejar 1-2 gotes amb les cures corporals per aportar un extra de lluminositat i sedositat. Per estar sempre immaculadament radiant, aplicar a les àrees que tendeixen a ser seques i aspres.

5- Com a cura per a les ungles i les cutícules per gaudir d'un toc extra d'hidratació i sedositat.

Elixir bifàsic d'oli i essència que submergeix la pell en un oceà d'hidratació i l'envolta d'una lluminositat nova. La seva fórmula única revelarà una pell més jove, llisa i redensificada.

EAN13
4973167911150
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Fermesa
Lluminositat
Nutrició

Agitar amb delicadesa per fusionar la fórmula i fer massatges amb les mans per tot el rostre. Barrejar 1-2 gotes amb qualsevol hidratant SENSAI per enriquir el ritual de tractament. Utilitzar com a “essència” després de la Loció i abans de l'Emulsió. Barrejar 1-2 gotes amb el maquillatge líquid per a un acabat més lluminós i radiant sobre la pell. Barrejar 1-2 gotes amb les cures corporals per enriquir i aportar un extra de lluminositat i sedositat. Aplicar a les ungles per gaudir dun toc extra dhidratació i sedositat.

TÈCNICA DE MASSATGE: Aplicar suaument l'essència sobre les galtes i, amb el rovell dels dits, fer un massatge començant per sota dels pòmuls en direcció al front. Repetir-ho diverses vegades. Finalment, elevar delicadament les galtes amb el palmell de les mans.

PRINCIPIS ACTIUS:

1- Oli d'Oliva – Extret de l'oliva en la forma més pura, aquest antic oli és molt apreciat per les seves propietats emol·lients.

2- Extracte de Fulla de Perilla - Derivat de l'herba aromàtica cultivada en granges sostenibles que no fan ús de productes agroquímics ni fertilitzants químics.

3- Esqualà – Derivat de la canya de sucre de cultiu sostenible, hidrata la pell i millora la seva lluminositat.

4- Koishimaru Silk Royal™ – L'ingredient patentat Koishimaru Silk Royal™ ha estat dissenyat amb propietats antienvelliment per imitar les destacables qualitats de la pròpia Seda Koishimaru. Aquest ingredient, estimula la

producció d'àcid hialurònic a la dermis ia l'epidermis, banyant i condicionant la pell en un oceà infinit d'hidratació. En frenar la pèrdua d'hidratació de la pell, les seves barreres de protecció es veuen reforçades, prevenint asprors i inhibint la formació d'AGE* causants de l'opacitat de la pell.

*Productes finals de glicació avançada.