El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE
AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE
AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE
AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE

AWAKENING CREAMY EYE ESSENCE

20 ML 100 ml / 660.00€
-20% T'ESTALVIES -33,00 €
165,00 € 132,00 €
132,00 € -20%
132,00 €
100 ml / 660.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,98€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Sensai Awakening Creamy Eye Essence. Obre els ulls als resultats poderosos d'aquesta essència per al contorn dels ulls.

Combinant la potència d'una crema i la lleugeresa d'una essència, la fórmula Creamy Essence es fon en contacte amb la pell, emplenant-la d'hidratació perquè la zona dels ulls recuperi tota la fermesa i elasticitat.

Amb Koishimaru Silk Royal™ AE i Awakening Eye Complex, els beneficis es veuen potenciats si s'aplica mitjançant el sistema AWAKENING EYE MASSAGE, per suavitzar l'aparença d'arrugues i ulleres.

La textura cremosa i lleugera alhora converteix la seva aplicació en un veritable plaer, i es manté ferma tant si s'aplica abans com després del maquillatge.

EAN13
4973167529973
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Bosses
Fermesa
Ulleres
Textura
Fluida

Com a últim pas a la teva rutina de cura de la pell al matí i/o a la nit, aplicar una quantitat apropiada (1 dosi per als dos ulls) al voltant dels ulls utilitzant la tècnica de massatge original.

Pot aplicar-se a sobre del maquillatge al llarg del dia a les zones que es notin especialment seques.

Si es reaplica al llarg del dia, col·locar una quantitat apropiada (mitja dosi per als dos ulls) a les parpelles inferiors oa l'angle dels ulls i fondre a la pell amb lleugers tocs dels dits.

Aqua, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric/Myristic/Stearic Triglyceride, Behenyl Alcohol, PEG-75, Maltitol, Glycosyl Trehalose, Phenoxyethanol, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrogenated Lecithin, Methyl Gluceth-20, Butylene Glycol, Chlorphenesin, Alcohol, Carbomer, Potassium Hydroxide, Acetyl Glucosamine, Methylserine, Disodium EDTA, Sodium Dehydroacetate, Menthoxypropanediol, Zingiber Officinale Root Extract, Niacinamide, Eugenia Caryophyllus Flower Extract, Hydrolyzed Silk, Sanguisorba Officinalis Root Extract, Nasturtium Officinale Extract, Hydrolyzed Lupine Protein, Oenothera Biennis Seed Extract, Angelica Keiskei Leaf/Stem Extract, Sodium Benzoate, Alpinia Speciosa Leaf Extract