El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
PURE GOLD RADIANCE EYE CR.REFILL 20

PURE GOLD RADIANCE EYE CR.REFILL 20

20 ML 100 ml / 2,119.95€
423,99 €
423,99 €
423,99 €
100 ml / 2,119.95€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 6,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Prairie perpetua l'experiència de bellesa de la llum daurada del capvespre amb els primers envasos reutilitzables. Cada creació disposa d´un envàs i un tap d´acabat metàl·lic setinat ideats per durar indefinidament. Únicament els delicats vials de vidre que contenen les fórmules s'han de substituir una vegada buits per altres de nous.

La Prairie captura la radiant lluminositat de la joventut amb Pure Gold Radiance Eye Cream, enriquida amb The Pure Gold Diffusion System. La zona del contorn dels ulls adquireix immediatament més lluminositat, hidratant-se en profunditat i redefinint-se amb el temps.

Millora la lluminositat de la pell a linstant i la consolida a llarg termini.

Aporta nutrients a l'àrea del contorn d'ulls i retexturitza i suavitza la pell.

Minimitza l'aspecte de les ulleres amb el pas del temps.

Redueix laspecte de les bosses.

Hidrata en profunditat.

El resultat és una pell revitalitzada, restaurada, nodrida: una pell que irradia la bellesa de la llum daurada del capvespre.

EAN13
7611773141475
Quantitat
20 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Bosses
Hidratació
Lluminositat
Nutrició
Reparació
Revitalitzant
Suavitat
Textura
Crema
Principis Actius
Or
Format
Pot

En el desig de perpetuar l'experiència de bellesa de la llum daurada del capvespre, La Prairie ha dissenyat la Col·lecció Pure Gold amb envasos reutilitzables. Cada flascó sorprèn amb un valuós element digne de protegir. Cada creació disposa d´un envàs i un tap d´acabat metàl·lic setinat ideats per durar indefinidament. Un cop buits, els delicats vials de vidre s'extreuen i se substitueixen per altres de nous.

Gràcies a les seves propietats exclusives per potenciar la lluminositat i transportar ingredients de gran eficàcia, l'or és especialment idoni per a la pell desvitalitzada, una pell fràgil, fina, seca, apagada i amb manca de nutrients. Perquè la pell funcioni de manera més eficient, s'ha d'exposar contínuament a ingredients actius.

Per fer front a aquesta particularitat de la pell desvitalitzada, La Prairie ha desenvolupat una nova Pure Gold Science Platform, dissenyada per garantir el proveïment de dos ingredients actius revitalitzants clau que compensen la pèrdua de receptivitat de la pell.

The Pure Gold Diffusion System ofereix a la pell una seqüència de tres accions clau. Primer, es produeix la deposició immediata d'or a la superfície de la pell per dotar-la d'una lluminositat instantània. Es continua amb una intensa aportació d'ingredients actius.

Finalment, la seqüència es completa amb un alliberament continu dels ingredients actius revitalitzants diluïts en partícules d'or sobre la superfície de la pell.

1 Comment
No customer reviews for the moment.