Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ANTI-POLLUTION DROPS 30ML
ANTI-POLLUTION DROPS 30ML
ANTI-POLLUTION DROPS 30ML
ANTI-POLLUTION DROPS 30ML
30 ML 100 ml / 466.63€
139,99 €
139,99 €
139,99 €
100 ml / 466.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquestes potents GOTES ANTIPOLVO estan formulades per protegir el seu cutis de la contaminació per partícules i del perill, sovint ignorat, de la llum blava de les nostres pantalles electròniques. La contaminació digital en forma de raigs visibles d'alta energia (HEV) produeix molècules altament inestables anomenades "radicals lliures", que fan malbé la barrera protectora natural de la pell. Això no només contribueix a la deshidratació i la irritació, sinó que també provoca una pèrdua de l'elasticitat i fermesa de la pell.

Aquest sèrum innovador conté un complex especial Skin Protect, amb extractes derivats de microorganismes marins que ajuden a reforçar les defenses de la pell contra la contaminació urbana i els signes de l'envelliment cutani atmosfèric. L'extracte de llavor de cacau crea un escut protector a la pell perquè la llum HEV no pugui penetrar. Si s'utilitza cada dia, aquest sèrum reforça la funció de barrera de la pell i la protegeix contra els danys causats per la contaminació.

EAN13
4015165337676
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Pol.lució
Protecció
Protecció Llum Blava
Textura
Fluida
Principis Actius
Extractes Marins
Format
Comptagotes

Aplicar com a últim pas a la seva rutina de cura de la pell. Aboqui una pipeta completa al palmell de la mà i apliqueu-la sobre el rostre, els ulls i el coll donant suaus copets. Podeu barrejar unes gotes del sèrum amb el vostre CREMA FACIAL o aplicar-lo sense diluir.

Aqua/Water/Eau, Betaine, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Alteromonas Ferment Extract, Biosaccharide Gum-1, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol.