El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE HYALURONIC FACE MIST 50ML
THE HYALURONIC FACE MIST 50ML

THE HYALURONIC FACE MIST 50ML

50 ML 100 ml / 171.00€
85,50 €
85,50 €
85,50 €
100 ml / 171.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,28€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La bruma facial hidratant proporciona un impuls de frescor vigoritzant sobre la marxa per donar a la seva pell una lluentor natural. La fórmula òptima de la Dra. Barbara Sturm de molècules d'àcid hialurònic d'alt i baix pes proporciona una hidratació potent, mentre que la verdolaga, un potent antienvelliment, ajuda a calmar la pell i redueix els signes visibles d'irritació. Els extractes desintoxicants de llimona, àloe vera i bròquil refresquen i calmen la pell. Un ingredient actiu de la figa plom, ric en vitamina E i ple d'antioxidants, calma la pell estressada i sensible. La NAVEGACIÓ HIDRATANT per al Rostre té una polvorització ultrafina i es pot utilitzar al matí, al llarg del dia i durant els viatges.

EAN13
4015165339779
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Calmant
Detox
Energitzant
Hidratació
Textura
Bruma
Principis Actius
Vitamina E
Àcid Hialurònic
Áloe Vera
Format
Esprai
Flascó

Mantingueu el flascó a mitja distància del seu rostre, tanqueu els ulls i apliqui tres bombaments. El producte es pot fer servir en la quantitat que es necessiti en funció del tipus de pell. Utilitzeu-lo al matí per vigoritzar i hidratar el vostre cutis i durant el dia per refrescar-lo ràpidament.

Aqua/Water/Eau, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Propanediol, Glycerin, Panthenol, Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Bioflavonoids, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Pantolactone, Citric Acid, Phenoxyethanol.