Face Cream Light

Más información
Crema Facial Lleugera de la Dr. Barbara Sturm
Va ser desenvolupada com una fórmula d'hidratant més lleugera, adequada per a climes càlids o per a persones amb tipus de pell normal a greix.
La textura lleugera s'absorbeix fàcilment mentre proporciona la hidratació necessària.
Aquesta crema està formulada amb ingredients antienvelliment efectius que també són excel·lents per a tipus de pell sensibles, oferint una potent dosi d'hidratació no greixosa, així com compostos calmants i antioxidants. Conté una combinació d'ingredients actius com el gingebre, bisabolol i pantenol que hidrata i calma les àrees irritades de la pell, mentre que els lípids vegetals impulsen la regeneració perquè la pell retingui la vitalitat i la lluminositat.
La verdolaga, un potent ingredient antienvelliment, ajuda a calmar la pell i reduir els signes d'irritació visibles.
Beneficis clau:
Fórmula no greixosa i de ràpida absorció
Ciència d'ingredients antienvelliment potents
Potencia la vitalitat de la pell i la lluminositat
Ideal per a climes càlids o persones amb tipus de pell normal a greix
Dr. Barbara Sturm diu:
"Vaig crear FACE CREAM LIGHT com a hidratant per a climes calorosos i humits, i per a pells amb tendència a mixta/greix. És la crema hidratant perfecta per a l'estiu."
– DR. BARBARA STURM
Utilitza després de netejar la pell.
Aplica suaument sobre la cara, coll i escot, així com a la zona al voltant dels ulls.
Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Coco-Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Pistacia Vera Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Panthenol, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Bisabolol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Potassium Cetyl Phosphate, Carbomer, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Pantolactone, Citric Acid, Phenoxyethanol.