Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPER ANTI-AGING FACE CREAM 50ML
SUPER ANTI-AGING FACE CREAM 50ML
SUPER ANTI-AGING FACE CREAM 50ML
SUPER ANTI-AGING FACE CREAM 50ML

SUPER ANTI-AGING FACE CREAM 50ML

50 ML 100 ml / 499.98€
249,99 €
249,99 €
249,99 €
100 ml / 499.98€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,75€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La crema facial SUPER ANTI-AGING FACE CREAM de la Dra. Barbara Sturm ofereix resultats antienvelliment immediats i a llarg termini. La Dra. Sturm va crear la CREMA FACIAL SUPER ANTIENVELLIMENT utilitzant una fórmula biomimètica única que reforça les propietats de la barrera natural de la pell, alhora que desplega potents ingredients antienvelliment que afavoreixen els mecanismes fisiològics de la pell per reduir l'envelliment. Una molècula antienvelliment defensa la pell, mentre que l'extracte de Meadow Knotweed restableix la lluminositat natural de la pell i el poder antienvelliment de la pell.

El poder antienvelliment de la verdolaga ajuda a defensar-se dels danys causats pels radicals lliures. Els biopolímers de plàncton fan que la pell tingui un aspecte més ferm i flexible, mentre que una alta concentració de molècules d'àcid hialurònic de cadena curta i llarga proporciona una hidratació fonamental i penetrant, reduint l'aparença de les arrugues.

EAN13
4260521261144
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Protecció
Textura
Crema
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Pot

Utilitzar després de netejar la pell. Aplicar suaument sobre la cara, el coll i l'escot, així com sobre la delicada pell del contorn dels ulls.

Aqua/Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Oleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Hydrogenated Lecithin, Pentylene Glycol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopheryl Acetate, Ceramide Np, Sodium Hyaluronate, Polygonum Bistorta Root Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Plankton Extract, Phenoxyethanol, Panthenol, C12-16 Alcohols, Palmitic Acid, Squalane, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Teprenone, Sodium Hydroxide, Hexylene Glycol, Pantolactone, Caprylyl Glycol, Citric Acid