Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BALANCING TONER 150ML
BALANCING TONER 150ML
BALANCING TONER 150ML
BALANCING TONER 150ML
150 ML 100 ml / 40.27€
60,40 €
60,40 €
60,40 €
100 ml / 40.27€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,91€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El TONER EQUILIBRANT, súper suau i suau, es pot utilitzar diàriament com a part de la seva rutina de cura de la pell. Aplicat després de la neteja, ajuda a eliminar els residus de maquillatge i l'excés de greix, alhora que regula el delicat equilibri del pH de la pell, que es pot veure alterat fins i tot per l'alcalinitat de l'aigua de l'aixeta. Adequat per a tota mena de pells, el TONER EQUILIBRANT ajuda a reduir l'aparença dels porus eliminant l'acumulació de greix, deixant la pell llesta per aplicar la crema hidratant.

L'innovador Biovector de Sucre regula el valor natural del pH de la pell per afavorir el mantell àcid protector. El Beta-Glucà i el Pantenol calmen la pell sensible irritada perquè se senti neta i equilibrada, mentre que l'Àcid Hialurònic proporciona un intens impuls d'hidratació.

EAN13
4260521261489
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Hidratació
Porus
Protecció
Seborregulador
Textura
Líquida
Principis Actius
Àcid Hialurònic

Després de la neteja, aboqueu el TONER EQUILIBRANT en un disc de cotó i passi-ho suaument pel rostre, el coll i l'escot.

Aqua/Water/Eau, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Hexylene Glycol, Capryloyl Glycine, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Biosaccharide Gum-1, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Xylitylglucoside, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Pantolactone, Glutathione.