Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FACE CREAM 50ML
FACE CREAM 50ML
FACE CREAM 50ML
50 ML 100 ml / 331.00€
165,50 €
165,50 €
165,50 €
100 ml / 331.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La CREMA FACIAL antiedat de la Dra. Barbara Sturm mantindrà la pell hidratada i ferma durant tot el dia. Si la feu servir a la nit, es despertarà amb una pell sana i fresca les 24 hores del dia. S'absorbeix ràpidament a la pell per donar a la seva cutis una brillantor radiant. L'escutelària i la verdolaga són potències antienvelliment que ajuden a calmar la pell i reduir els signes visibles d'irritació. Per a la protecció del FPS, pots aplicar SUN DROPS SPF 50 del Dr. Sturm per separat cinc minuts després d'aplicar la teva CREMA FACIAL. Torneu a aplicar SUN DROPS SPF 50 cada dues hores per obtenir la màxima protecció solar.

EAN13
4015165337775
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Pot

Utilitzar després de netejar la pell. Aplicar suaument sobre la cara, el coll i l'escot, així com sobre la delicada pell del contorn dels ulls.

Aqua/Water/Eau, Octyldodecanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Decyl Oleate, Zea Mays (Corn) Germ Oil, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Sorbitol, Propanediol, Potassium Cetyl Phosphate, Cocoglycerides, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Baicalin, Panthenol, Squalane, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hydrogenated Palm Glycerides, Carbomer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Pantolactone, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid, Phenoxyethanol.