Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
FACE MASK 50ML
FACE MASK 50ML
FACE MASK 50ML
FACE MASK 50ML
50 ML 100 ml / 261.00€
130,50 €
130,50 €
130,50 €
100 ml / 261.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,96€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquesta mascareta facial profundament hidratant és perfecta per viatjar, després de l'exposició al sol o als elements, o sempre que la pell necessiti un impuls d'hidratació instantani. La verdolaga, un antienvelliment potent, ajuda a calmar la pell i redueix els signes visibles d'irritació. L'àloe vera i la camamilla, d'efecte calmant, hidraten la pell, mentre que el caolí, també conegut com a "argila xinesa", deixa el cutis sedós i flexible.

EAN13
4015165337737
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Calmant
Elasticitat
Hidratació
Suavitat
Textura
Crema
Principis Actius
Argila
Áloe Vera
Format
Pot

Aplicar almenys 2-3 cops per setmana, després de la neteja. Deixar actuar durant 10-15 minuts, permetent que la MASCARETA FACIAL s'absorbeixi completament a la pell, abans de retirar-la amb aigua tèbia. Per a un tractament intensiu, manteniu-la fins que la MASCARETA FACIAL s'hagi assecat i ja no sigui visible abans de retirar-la amb moviments suaus. Seguiu amb la CREMA FACIAL de la Dra. Barbara Sturm.

Aqua/Water/Eau, Kaolin, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Decyl Oleate, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.