El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIFTING SERUM 30ML
LIFTING SERUM 30ML
LIFTING SERUM 30ML
30 ML 100 ml / 1,036.37€
310,91 €
310,91 €
310,91 €
100 ml / 1,036.37€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La ciència innovadora dels ingredients del SÈRUM LIFTING aixeca visiblement la pell a l'instant i redueix l'aparença dels signes visibles de l'envelliment. Immediatament després de la seva aplicació, el SÈRUM LIFTING actua per allisar la textura de la superfície de la pell i aconseguir un cutis més refinat i uniforme. Utilitzeu aquest innovador producte abans dun esdeveniment per aconseguir un aspecte notablement aixecat i una reducció instantània de laspecte de les línies dexpressió i les arrugues. El sèrum actua de dues maneres. En primer lloc, el seu intens i immediat efecte lífting eleva físicament la pell; una fórmula de biopolímers crea una pel·lícula duradora i ingràvida a la superfície de la pell que afavoreix la fermesa i l'estabilitat i redueix visiblement l'aspecte de les arrugues. L'efecte lífting dura diverses hores. En segon lloc, l'extracte de microalgues omple les arrugues i afavoreix el col·lagen i l'elastina. El sèrum proporciona més fermesa i elasticitat que es manté mentre el sèrum roman a la pell.

EAN13
4015165341727
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Lifting
Uniformitat
Textura
Fluida
Format
Comptagotes

El producte s'ha d'utilitzar com a darrer pas en el règim de cura de la pell. Aboqui una pipeta del sèrum al palmell de la mà i apliqui'l sobre el rostre. Apliqueu-ho suaument a la pell. Deixeu passar cinc minuts perquè el sèrum s'absorbeixi per complet a la pell, abans d'aplicar el maquillatge. Tingueu en compte que el producte pot deixar una sensació de tibantor a causa de la tensió creada per l'efecte lífting. Es recomana fer-lo servir al matí o abans d'un esdeveniment especial.

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Pullulan, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Porphyridium Cruentum Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Plankton Extract, Phenoxyethanol, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide.