Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
THE GOOD C  30ML
THE GOOD C  30ML
THE GOOD C  30ML
THE GOOD C  30ML
30 ML 100 ml / 466.63€
139,99 €
139,99 €
139,99 €
100 ml / 466.63€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

THE GOOD C VITAMIN C SERUM és el nou invent de la Dra. Barbara Sturm que conté una barreja única de Vitamina C en tres formes aptes per a la pell en una concentració de fàcil absorció, segura i suau per a la pell.

El sèrum conté un complex dingredients actius que inclou vitamina C THD soluble en oli, vitamina C sintètica estabilitzada en forma glucosídica i un extracte de pruna de Kakadu, una fruita que és una potent font de vitamina C dorigen vegetal.

El sèrum també conté zinc, que augmenta l'absorció de la vitamina C a la pell. A més, la vitamina C afavoreix la formació de col·lagen, necessari per a una pell ferma i d'aspecte juvenil. THE GOOD C VITAMIN C SERUM conté una concentració del 5% de vitamina C que és segura i suau per a la pell. Les concentracions més altes no romanen estables a la pell, cosa que desencadena la inflamació i fa malbé la funció de barrera de la pell.

EAN13
4260521261182
Quantitat
30 ML
Necessitat a cobrir
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Uniformitat
Textura
Fluida
Principis Actius
Vitamina C
Format
Comptagotes

Col·locar una pipeta de THE GOOD C VITAMIN C SERUM al palmell de la mà i distribuir-la sobre el rostre amb suaus copets. Evitar làrea dels ulls. Esperar aproximadament un minut fins que s'absorbeixi el sèrum abans d'aplicar la CREMA FACIAL de la Dra. Barbara Sturm. Per a l'ús diürn, recomanem recomanem concloure la rutina de cura de la pell amb SUN DROPS SPF 50 per a més protecció solar. També adequat per al seu ús a la nit com a sèrum nocturn. THE GOOD C VITAMIN C SERUM pot barrejar-se amb altres sèrums, gotes o cremes hidratants de Sturm.

Aqua/Water/Eau, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Dicaprylyl Carbonate, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Ascorbyl Glucoside, Olea Europaea (Olive) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Ascorbic Acid, Citric Acid, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Zinc PCA, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Potassium Cetyl Phosphate, Xanthan Gum, Hydrogenated Palm Glycerides, Sodium Sulfite, Ethylhexylglycerin, Sclerotium Gum, Tocopherol