Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CLARIFYING FACE CREAM 50ML
CLARIFYING FACE CREAM 50ML
CLARIFYING FACE CREAM 50ML
50 ML 100 ml / 331.00€
165,50 €
165,50 €
165,50 €
100 ml / 331.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La CREMA FACIAL ACLARADORA és una crema hidratant antienvelliment desenvolupada específicament per a les pells amb imperfeccions.

Un complex de vinya de globus, bestiola d'escurçó i oli de llavor de gira-sol reforça la barrera d'hidratació de la pell i ajuda a restablir-ne l'equilibri natural. La verdolaga proporciona un efecte suavitzant i calmant. El zinc elimina l'excés de sèu, un factor clau en la formació de taques, mentre que l'extracte d'arrel de bistorta proporciona una brillantor radiant. Si lutilitza com a part de la seva rutina diària de cura de la pell, obtindrà un cutis més uniforme i més clar. La pell se sentirà hidratada i l'aparença de les línies fines i les arrugues es reduirà visiblement.

EAN13
4015165337713
Quantitat
50 ML
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Lluminositat
Suavitat
Uniformitat
Textura
Crema
Format
Pot

Utilitzar al matí i/oa la nit. Aplicar suaument sobre el rostre, el coll i l'escot, així com sobre la zona delicada del contorn d'ulls, després de la neteja.

Aqua/Water/Eau, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Butylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Sorbitol, Ethylhexyl Isononanoate, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Octyldodecanol, Cetearyl Alcohol, Dimethylimidazolidinone Rice Starch, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Zinc PCA, Allantoin, Echium Plantagineum Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Biosaccharide Gum-1, Polygonum Bistorta Root Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cardiospermum Halicacabum Flower/Leaf/Vine Extract, Fructose, Glycine, Inositol, Lactic Acid, Niacinamide, Urea, Tocopherol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Arginine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Hexylene Glycol, Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Benzoate, Pantolactone, Caprylyl Glycol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Ascorbic Acid.