Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SENSAI SET LOTION II 125ML

SENSAI SET LOTION II 125ML

125 ML 100 ml / 54.72€
-24% T'ESTALVIES -21,60 €
90,00 € 68,40 €
68,40 € -24%
68,40 €
100 ml / 54.72€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,03€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El Set de la Lotion II és el set ideal per lluir una pell sana, jove i radiant. Està compost per tres dels productes imprescindibles de Sensai:

- Lotion II: Loció rica que impregna la pell amb un còctel hidratant deixant-la més ferma i suau. Aporta un tacte suau i una sensació rica i fresca sobre la pell. Prepara la pell i assegura la millor absorció i penetració dels tractaments que s'apliquin a continuació.

- Cleansing Oil: Aquest netejador, ideal per al pas 1 de la Doble Neteja, dissol i elimina les impureses greixoses, com el maquillatge i el sèu, de manera que es recupera la finor de la pell i es protegeixen les seves reserves d'hidratació. Està formulat amb Extracte de Seda Koishimaru i Extracte de Ginseng, més tres olis vegetals que proporcionen una neteja delicada.

- Clear Gel Wash: Sabó facial en textura gel (pas 2 de la Doble Neteja) que elimina les impureses dels porus per aconseguir una pell notablement més suau, refinada i uniforme. En contenir l'ingredient estrella Koishimaru Silk EX i l'extracte de Ginseng, aquest gel torna a la pell un aspecte uniforme, llis i suau com la seda.

EAN13
4973167020487
Quantitat
125 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Hidratació
Purificant
Suavitat
Uniformitat
Textura
Loció

- PAS 1 (SILKY PURIFYING CLEANSING OIL): Dipositar 1 o 2 pulsacions sobre la mà, escalfar el producte i aplicar sobre el rostre al matí per eliminar els residus de productes cosmètics ia la nit per desmaquillar. Fer massatges suaument sobre el rostre, coll i escot i retirar amb la Sponge Chief o aclarir amb aigua.

- PAS 2 (SILKY PURIFYING CLEAR GEL WASH): Dipositar 2 pulsacions de producte al palmell de la mà i estendre el gel amb un suau massatge sobre el rostre prèviament humit, prestant una especial atenció a les zones on hi hagi porus obstruïts o punts negres. Retirar amb abundant aigua freda o tèbia.

- PAS 3 (LOTION II): Aplicar matí i nit seguida de l'essència, l'emulsió i/o la crema corresponent segons les necessitats de la pell.

- SILKY PURIFYING Cleansing Oil: 

Paraffinum Liquidum, Triethylhexanoin, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Aqua, Parfum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Squalane, Panax Ginseng Root Extract, Tocopherol, Argania Spinosa Kernel Oil, Acetyl Glucosamine, Hydrolyzed Silk, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool

- SILKY PURIFYING CLEAR GEL WASH:

Aqua, Sorbitol, Trehalose, Tromethamine, Arginine, Mannitol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Myristic Acid, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Laureth-21, Parfum, Laureth-6 Carboxylic Acid, Disodium EDTA, Butylene Glycol, Alcohol, Polyquaternium-39, Limonene, Linalool, Dipotassium Glycyrrhizate, Potassium Hydroxide, Hydrolyzed Silk, Panax Ginseng Root Extract, Sodium Benzoate, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Acetyl Glucosamine

- SCP Lotion II: 

WATER (AQUA), DIPROPYLENE GLYCOL, ALCOHOL, GLYCERIN, PEG-20, NIACINAMIDE, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, METHYLSERINE, POLYSORBATE 20, SODIUM CITRATE, ACETYL GLUCOSAMINE, BUTYLENE GLYCOL, FRAGRANCE (PARFUM), DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, CITRIC ACID, DIMETHOXY DI-P-CRESOL, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, HYDROLYZED SILK, LIMONENE, NASTURTIUM OFFICINALE EXTRACT, ZOSTERA MARINA EXTRACT, DIOSCOREA PANTHAICA ROOT EXTRACT, PYRACANTHA FORTUNEANA FRUIT EXTRACT, RED 4 (CI 14700), YELLOW 10 (CI 47005),  Red 4 (CI 14700)

1 Comment
No customer reviews for the moment.