Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING EYE CREAM 20 ML
AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING EYE CREAM 20 ML

AQ MELIORITY INTENSIVE REGENERATING EYE CREAM 20 ML

20 ML 100 ml / 1,453.50€
290,70 €
290,70 €
290,70 €
100 ml / 1,453.50€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Innovació absoluta per als ulls.

Els ingredients de grau mèdic dins aquesta crema vellutada es transformen quan toquen la pell, reafirmant en una 'màscara invisible' que instantàniament

realça i omple visiblement el contorn alhora que disminueix l'aparença de les línies fines, les ulleres i la inflor.

Els seus 22 actius d'alt rendiment, inclòs l'acetil hexapèptid-8 suavitzen les línies d'expressió, s'enfoquen amb precisió a les àrees afectades per les arrugues, la inflor i la pèrdua d'elasticitat.

Amb el temps, tota l'àrea dels ulls serà més flexible i el contorn juvenil torna.

Lliure de parabè

EAN13
4971710520064
Quantitat
20 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Ulleres
Família Olfactiva
Floral
Verda
Textura
Crema
Gènere
Unisex
Format
Pot

Per finalitzar la rutina de cura de la pell a la nit, preneu una quantitat de mida d'una perla per als dos ulls amb l'extrem petit de l'espàtula i dividida entre els ulls.

Utilitzant els rovells dels dits, difumini a la pell des dels cantons interiors dels ulls cap als cantons exteriors dels ulls.

Per a la parpella inferior, barregi amb la pell, tirant suaument cap als cantons exteriors dels ulls. Usant la secció arrodonida de l'espàtula, acaricieu suaument l'àrea sota els ulls, rebotant lleugerament a la pell des dels cantons interns fins als cantons externs dels ulls i empenta lleugerament cap a fora al llarg de les vores de la conca de l'ull a la parpella superior i inferior començant a les cantonades internes dels ulls.

Finalment, poseu la part plana de l'espàtula sobre les parpelles per calmar la pell.

Extracte de Benifuki [millora l'emmagatzematge de GF / antioxidant / hidratant]; Extracte de Murasaki txa [antioxidant / hidratant]; Extracte de fesol mucuna blanc [producció de neurotransportadors / antioxidant / promou la circulació / hidratació]; Pèptid doble (PPP-4 / CTP) [promou la producció / hidratació de col·lagen]; Aigua de bedoll blanc (suc de Betula platyphylla japonica / extracte d'escorça de Betula platyphylla japonica) [humectant / antioxidant / humectant actiu]; Extracte de sàndal [antioxidant (antiestrès) / hidratant]; BLACK SÓC NECTAR ™ (extracte de soja negra, filtrat de ferment de llet de soja) [alleugereix la pell enfonsada fada yase ™ / propietats similars a les hormones femenines / antioxidant / humectant]; Fosfolípids [hidratants]; Acetil hexapèptid-8 [relaxa els músculs mimètics / hidrata]; Àcid algínic [manté l'ambient hidratant (xarxa per a embenats per a ferides) / hidratant]; Extracte de menta [promou la producció d'endorfines]; Esqualè d'oliva [emol·lient]; Sucres [hidratants]; Derivat de fitoesterols d'aminoàcids [humectants]; Extracte de ginseng siberià [proliferació cel·lular]; Derivat de vitamina C [abrillantador / antioxidant]; Solució iP (extracte de fulla / tija d'isodonis japonicus, tocotrienols, extracte de jania rubens) [Millora la qualitat dels mitocondris]; Filtratge de fermentació de suc de pera [resol les ulleres / excreta i aclareix]; Adenosina [activació cel·lular]; Esterol absolut (esterol d'arròs / esterol de nou de macadàmia) [humectant]; Glicerina [hidratant].