Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CERAMIDE COFRET RETINOL 60 CÀPSULES

CERAMIDE COFRET RETINOL 60 CÀPSULES

60 ct 100 ct / 111.58€
-46% T'ESTALVIES -56,05 €
123,00 € 66,95 €
66,95 € -46%
66,95 €
100 ct / 111.58€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Aquest set inclou:

Retinol Ceramide Sérum 60 CAPS

Advanced Ceramide Lift & Firm NIT 15ML

Retinol Eye Night Treatment 5ML

Retinol Ceramide Sérum, un 76% més poderós que una fórmula de retinol sense encapsular. Aquest tractament ajuda a reduir de manera visible línies dexpressió i arrugues millorant la textura de la pell i el to. Cada càpsula monodosi està segellada a la perfecció per garantir una frescor i poder òptims.

Advanced Ceramide Lift & Firm Eye. Tractament de Dia Reafirmant Allisador d'Arrugues amb Ceramides en textura crema clàssica. Una fórmula hidratant i concentrada en ingredients restauradors per a una pell més ferma, llisa i esculpida.

BENEFICIS:

   - Reforça la barrera cutània proporcionant una pell enfortida i profundament hidratada, del matí al vespre

   - Allisa les línies d'expressió i les arrugues

   - Reafirma i remodela el contorn facial

   - Proporciona una pell visiblement bella i més jove

Retinol Ceramide Line Erasing Eye Cream. Un tractament multibeneficis per a contorn d'ulls amb retinol encapsulat clínicament provat, pèptids i ceramides restauradores que allisa, il·lumina i descongestiona per a una mirada d'aspecte més jove. Un tractament de nit per al contorn d'ulls allisador d'arrugues formulat amb Retinol clínicament provat, i ceramides restauradores que reforcen la barrera d'hidratació natural per a una mirada més jove.

EAN13
0085805248062
Quantitat
60 ct
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Format
Càpsules

Netejar i tonificar la pell, seguir amb l'aplicació d'una càpsula de Retinol Ceramide Serum amb un massatge lleuger en rostre, coll i escot. Un cop absorbit el sèrum, aplicar el contorn d'ulls amb moviments circulars i finalment aplicar la crema a la cara amb un lleuger massatge facial ascendent per ajudar a definir els contorns de la cara.