Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
CONTOUR EN SOIE 30ML
CONTOUR EN SOIE 30ML
CONTOUR EN SOIE 30ML
30 ML 100 ml / 206.50€
-20% T'ESTALVIES -15,05 €
77,00 € 61,95 €
61,95 € -20%
61,95 €
100 ml / 206.50€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,93€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Contour a Soie és un concentrat per a ulls i llavis amb textura elàstica i tensora, especialment dissenyat per combatre ràpidament els problemes d'arrugues, flaccidesa, elasticitat i bosses de les zones més delicades de la cara: contorn d'ulls i contorn labial.

Concentrat d'actius naturals amb propietats nutritives, botox like, tensors, antibosses i soft focus.

Concentrat amb textura extremadament elàstica i tensora. Especialment dissenyat per combatre els problemes de flaccidesa, arrugues i elasticitat de les zones més delicades de la cara. Amb una alta concentració d'actius que per una banda regeneren les proteïnes elàstiques clau en aquestes zones més mòbils, parpelles i contorn labial, i de l'altra nodreixen en profunditat. Quan s'aplica sota els ulls, entren en acció ingredients capaços de reduir les bosses en pocs minuts i allisar les arrugues d'expressió. Rica en pigments soft focus i il·luminadors que suavitzen de forma immediata les zones tractades.

99,5% ingredients d'origen natural segons ISO16128

Per a tot tipus de pells. Dermatològicament testat. Respecte pels animals.

Tot el nostre packaging està format per elements perfectament separables i fàcilment reciclables.

EAN13
8437021899405
Quantitat
30 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Allisant
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Oxidant
Bosses
Calmant
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Nutrició
Protecció
Reparació
Principis Actius
Vitamina E
Format
Tub

Aplicar al matí i/oa la nit sobre el contorn dels ulls, parpelles i contorn dels llavis.

La seva aplicació haurà de fer-se de forma acurada, procurant no aplicar el producte a prop de l'ull, sinó envoltant-lo.

Us recomanem seguir els passos següents:

Amb la cara neta i seca, dipositar una petita quantitat de producte al dit anular o cor i aplicar al contorn de l'ull i parpelles.

Allisar amb el dit anular o cor les parpelles inferiors i superiors des de l'interior cap a l'exterior de l'ull. Fer massatges suaument pel contorn de l'ull per millorar la microcriculació i drenar millor la zona.

Repetir el procés, però aquesta vegada sobre la part superior i inferior del llavi.

Per aconseguir un efecte fred, poseu Contour a Soie a la nevera durant 3 – 5 minuts abans d'utilitzar-lo, així obtindreu més frescor a les zones d'aplicació.

Ilos Bio-oli: Complex patentat ric en Àcids Essencials Omega 9, 6 i 3, vitamina E, antioxidants i més de 45 biomolècules protectores. Hidratant, nutritiu, reparador i calmant.

Extracte de Acmella Oleracea / flor de Mafane: amb activitat botox like immediata. Esborra les línies d'expressió, redefineix el contorn del llavi i redueix les arrugues codi de barres.

Extracte d'Alga Roja / Polysiphonia brodiei: Doble acció sobre les bosses de sota l'ull. Reducció immediata en actuar sobre la mobilització dels líquids acumulats. Acció llarg termini ja que redueix els dipòsits de greix.

Complex d'alginat i aigua marina enriquida en condicions àrtiques: Acció tensora sobre parpelles superiors i inferiors. Redueix les potes de gall i allisa les rugositats del voltant de l'ull.

Oli de Zi Cao: Oli rosat usat en medicina xinesa amb propietats calmants i reparadores. Especial per a pells i zones sensibles.

AQUA (WATER), HYDROGENATED ETHYLHEXYL OLIVATE, PROPANEDIOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, OLIVE OIL POLYGLYCERYL-6 ESTERS, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CETEARYL ALCOHOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, HYDROGENATED OLIVE OIL UNSAPONIFIABLES, MICA, GLYCERIN, MARIS AQUA, C10-18 TRIGLYCERIDES, PHENYLPROPANOL, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, POTASSIUM SORBATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TIN OXIDE, SODIUM PHYTATE, ACMELLA OLERACEA EXTRACT, LITHOSPERMUM ERYTHRORHIZON ROOT EXTRACT, HYDROLYZED ALGIN, HYDROLYZED RHODOPHYCEAE EXTRACT, PHENETHYL ALCOHOL, SUCROSE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, CITRIC ACID, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, LIMONENE.