Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTREME CAVIAR SPECIAL HAIR LOSS SHAMPOO 250 ML
EXTREME CAVIAR SPECIAL HAIR LOSS SHAMPOO 250 ML

EXTREME CAVIAR SPECIAL HAIR LOSS SHAMPOO 250 ML

250 ML 100 ml / 12.80€
-20% T'ESTALVIES -8,00 €
40,00 € 32,00 €
32,00 € -20%
32,00 €
100 ml / 12.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Xampú anticaiguda luxós que neteja suaument aquells cabells febles i propensos a la caiguda i els atorga un nou vigor i renovada fortalesa.

Posseeix una acció revitalitzant que reforça, protegeix i estimula el metabolisme de creixement. Els preats ingredients actius del nostre xampú anticaiguda, entre ells el Caviar, reparen l'estructura danyada dels cabells, aporten vitalitat i activen el mecanisme cel·lular del cuir cabellut. Proporciona brillantor, suavitat i una protecció intensa.

EAN13
8436551809113
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Principis Actius
Queratina
Tipus de cabell
Fràgil
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Caiguda
Anti Oxidant
Cuir Cabellut
Protecció color

Aplicar sobre el cabell i cuir cabellut prèviament mullat.

Fer massatges i deixar actuar entre 2 i 4 minuts.

Finalment esbandiu-la amb abundant aigua.

Floral.

 Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang.

Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Caviar: Un dels ingredients antiedat més exclusius, gràcies al seu complex lipoproteic, composició abundant en aminoàcids essencials, pèptids estructurants, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Protegeix intensament tant el cabell com el cuir cabellut i reestructura la queratina descomposta, alhora que restaura la hidratació, la força i l'elasticitat per aconseguir un cabell més vibrant i d'aspecte juvenil. Carbó Bio Actiu: Obtingut a partir del bambú Moso. La seva estructura microporosa actua com un agent d'absorció, permetent absorbir excés de greix, impureses, toxines i altres substàncies nocives com la brutícia dels cabells i el cuir cabellut. Elimina l'excés de greix i neteja els fol·licles i els porus, afavorint el creixement saludable dels cabells. A més, ajuda a eliminar els químics dipositats als porus, a exfoliar les cèl·lules mortes ia eliminar l'olor desagradable. Sofre Bio: Mineral essencial que juga un paper important en la salut del cuir cabellut. Potent acció queratolítica, purificant i antisèptica. Ajuda a calmar l'envermelliment i la inflamació. Pèptid de Queratina: Repara, renova i protegeix la queratina (component estructural clau dels cabells) mitjançant la creació d'una fina pel·lícula de queratina que recobreix la fibra capil·lar. Crea una brillantor natural bonica i protegeix contra el dany tèrmic. Restaura la fibra capil·lar donant-li cos, volum i brillantor. Complex Multivitamínic 8: Proporciona un còctel de 8 vitamines essencials (A, B2, B5, B8, C, E, H i PP) al cor del fol·licle pilós. Ajuda a regular les glàndules sebàcies; quan l'excés de sèu s'acumula al cuir cabellut, obstrueix el fol·licle capil·lar i obstaculitza el creixement saludable del cabell, cosa que amb el temps dóna com a resultat l'aprimament del cabell i la pèrdua del mateix. Si hi ha molt poc sèu, els fol·licles i les arrels del cabell queden desnodrits. Amb el temps, el cabell es torna sec i trencadís, cosa que resulta en la pèrdua de cabell. Complex Proteic de 5 Oligoelements: Compost de Magnesi, Ferro, Zinc, Coure i Silici que eviten que la 5-alfa reductasa converteixi la testosterona en dihidrotestosterona (DHT). La DHT és la principal causa de pèrdua de cabell. Proporciona a les cèl·lules nutrients essencials per assegurar una forta divisió de les cèl·lules i un creixement òptim dels cabells. Llevat de Cervesa: Conté una alta concentració de proteïnes, vitamines i minerals que inclouen Rivoflabina - B2, Piridoxina - B6, Inositol - B8, Biotina - B7, Àcid Fòlic - B9, Magnesi i Seleni que enforteixen l'estructura del cabell, combaten seborrea, estimulen el creixement del cabell sa i prevé la caspa. Tensioactius Naturals derivats de l'Oli de Coco: Netejador natural respectuós amb el cuir cabellut, minimitza la pèrdua de color.