Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTREME CAVIAR CONDITIONER BALM 250 ML
EXTREME CAVIAR CONDITIONER BALM 250 ML

EXTREME CAVIAR CONDITIONER BALM 250 ML

250 ML 100 ml / 12.80€
-20% T'ESTALVIES -8,00 €
40,00 € 32,00 €
32,00 € -20%
32,00 €
100 ml / 12.80€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,48€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Luxós bàlsam condicionador hidratant i antiedat especialment dissenyat per hidratar i regenerar els cabells amb un efecte visible des del primer ús.

Formulat amb Caviar, proporciona vitalitat, hidratació, nutrició i brillantor, mentre que actua contra el procés d'envelliment tractant els cinc símptomes més comuns d'un cabell no saludable – puntes obertes, cutícules erosionades, caiguda prematura del cabell, manca de vitalitat i disfunció de les glàndules sebàcies. El nostre condicionador hidratant suavitza la fibra capil·lar deixant el cabell suau, sedós i amb una brillantor sa.

EAN13
8436551809243
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Principis Actius
Queratina
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Cuir Cabellut
Desenredant
Elasticitat
Protecció
Protecció color

Aplicar sobre els cabells i el cuir cabellut prèviament humits.

Fer massatges i deixar actuar entre 2 i 5 minuts.

Retirar amb aigua abundant.

Floral.

Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang.

Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Caviar: Un dels ingredients antiedat més exclusius, gràcies al seu complex lipoproteic, composició abundant en aminoàcids essencials, pèptids estructurants, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Protegeix intensament tant el cabell com el cuir cabellut i reestructura la queratina descomposta, alhora que restaura la hidratació, la força i l'elasticitat per aconseguir un cabell més vibrant i d'aspecte juvenil. Complex Multivitamínic B: Còctel de cinc vitamines del grup B (Tiamina - B1, Riboflavina - B2, Nicotinamida - B3, Pantenol - B5 i Piridoxina - B6), defensa contra l'estrès oxidatiu, augmenta les propietats protectores i regeneradores de la queratina natural del cabell. Treballen a nivell de fol·licle, regulen el sèu i augmenten la producció de queratina capil·lar, promovent el creixement del cabell sa. Pèptid de Queratina: Repara, renova i protegeix la queratina (component estructural clau dels cabells) mitjançant la creació d'una fina pel·lícula de queratina que recobreix la fibra capil·lar. Crea una brillantor natural bonica i protegeix contra el dany tèrmic. Restaura la fibra capil·lar donant-li cos, volum i brillantor. Complex Multivitamínic 8: Proporciona un còctel de 8 vitamines essencials (A, B2, B5, B8, C, E, H i PP) al cor del fol·licle pilós. Ajuda a regular les glàndules sebàcies; quan l'excés de sèu s'acumula al cuir cabellut, obstrueix el fol·licle capil·lar i obstaculitza el creixement saludable del cabell, cosa que amb el temps dóna com a resultat l'aprimament del cabell i la pèrdua del mateix. Si hi ha molt poc sèu, els fol·licles i les arrels del cabell queden desnodrits. Amb el temps, el cabell es torna sec i trencadís, cosa que resulta en la pèrdua de cabell. Complex Proteic de 5 Oligoelements: Compost de Magnesi, Ferro, Zinc, Coure i Silici que eviten que la 5-alfa reductasa converteixi la testosterona en dihidrotestosterona (DHT). La DHT és la principal causa de pèrdua de cabell. Proporciona a les cèl·lules nutrients essencials per assegurar una forta divisió de les cèl·lules i un creixement òptim dels cabells. Pèptid de Col·lagen Marí: Suavitza i condiciona els cabells alhora que crea una capa protectora de l'arrel a la punta. Repara els cabells danyats.

1 Comment
No customer reviews for the moment.