Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTREME CAVIAR RESTRUCTURING LUXE SERUM 250ML
EXTREME CAVIAR RESTRUCTURING LUXE SERUM 250ML

EXTREME CAVIAR RESTRUCTURING LUXE SERUM 250ML

250 ML 100 ml / 17.60€
-20% T'ESTALVIES -11,00 €
55,00 € 44,00 €
44,00 € -20%
44,00 €
100 ml / 17.60€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Icònic perfeccionador del cabell. Un sèrum capil·lar amb una fórmula a base de Caviar que repara de forma intensa els cabells danyats i recupera una brillantor saludable.

Aquest sèrum capil·lar està fortificat amb un còctel de vitamines, aminoàcids i pèptids, que regeneren els cabells des de l'interior. Les proteïnes estructurants s'uneixen a la fibra creant una capa protectora que reté la humitat i protegeix contra la calor i l'estrès oxidatiu. Condiciona i suavitza la superfície dels cabells per eliminar l'encrespament. Cabell suau, brillant i revitalitzat a l'instant.

EAN13
8436551809458
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Arrissat
Danyat
Encrespat
Fràgil
Gros
Normal
Ros
Sec
Tenyit
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Encrespament
Anti Frizz
Brillantor
Elasticitat
Protecció
Protecció color
Suavitat

Aplicar una petita quantitat, treballant suaument amb els dits, floc per floc amb moviments cap avall.

Aplicar sobre el cabell net, mullat o sec.

No esbandir.

Floral. Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang. Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Caviar: Un dels ingredients antiedat més exclusius, gràcies al seu complex lipoproteic, composició abundant en aminoàcids essencials, pèptids estructurants, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Protegeix intensament tant el cabell com el cuir cabellut i reestructura la queratina descomposta, alhora que restaura la hidratació, la força i l'elasticitat per aconseguir un cabell més vibrant i d'aspecte juvenil. Complex Multivitamínic B: Còctel de cinc vitamines del grup B (Tiamina - B1, Riboflavina - B2, Nicotinamida - B3, Pantenol - B5 i Piridoxina - B6), defensa contra l'estrès oxidatiu, augmenta les propietats protectores i regeneradores de la queratina natural del cabell. Treballen a nivell de fol·licle, regulen el sèu i augmenten la producció de queratina capil·lar, promovent el creixement del cabell sa. Pèptid de Queratina: Repara, renova i protegeix la queratina (component estructural clau dels cabells) mitjançant la creació d'una fina pel·lícula de queratina que recobreix la fibra capil·lar. Crea una brillantor natural bonica i protegeix contra el dany tèrmic. Restaura la fibra capil·lar donant-li cos, volum i brillantor.