El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE TIMELESS BEAUTY CREAM 100ML

GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE TIMELESS BEAUTY CREAM 100ML

100 ML 100 ml / 48.00€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 ml / 48.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Tot alhora, crema de pentinar il·luminadora multi-beneficis per a cabells danyats, aporta suavitat i tacte seda sense encrespament per realçar la bellesa natural dels cabells.

Amb una barreja de Pedres Precioses, Extracte de Caviar Blanc, Aigua de Glacial Suïssa Encapsulada i Keratin Protection & Rebuilding System, aquesta crema hidrata, protegeix i repara contra el dany, la pèrdua de color o deshidratació causada per calor, el foto-envelliment o agressions químiques.

EAN13
8437011863805
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Dosificador
Tractament Capil.lar
Anti Encrespament
Anti Frizz
Elasticitat
Hidratació
Nutrició
Protecció
Protecció color

Aplicar una petita quantitat als cabells humits i pentinar. La crema de pentinar també es pot utilitzar en cabells secs per augmentar textura i lluminositat.

Un centellejant cítric floral. Els acords cítrics brillen sobre un cor de grosella negra, lliri de les valls, gessamí, violeta.

Extracte de Caviar Blanc: Extracte oliós de caviar blanc, d'alt contingut en aminoàcids essencials, estructuració de pèptids, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Gran acció reparadora, regenerativa, hidratant i protectora de la barrera hidrolipídica.

Aigua de Glacial Suïssa Encapsulada: Potència el poder de penetració cutani, augmenta la resistència i capacitat de supervivència de les cèl·lules a altes temperatures. Protegeix l'envelliment tèrmic. Manté, reposa i reté una hidratació pura i continuada.

Oli de Baobab Ecològic: Obtingut de la combinació de les llavors i fibres del fruit Baobab. Alta capacitat antioxidant. Grans propietats regeneradores, suavitzants, reparadores i antiinflamatòries.

Complex d´Extracte de Flor d´Edelweiss, Arròs i Cotó: Gran activitat antioxidant. Foto-protector natural amb propietats antiinflamatòries i antibacterianes. Protegeix el color dels cabells. Keratin Protection & Rebuilding System: Reconstrueix i repara la queratina dels cabells mantenint les característiques de la fibra capil·lar. Inhibeix el dany per calor en actuar com a Macro-term protector.

Fracció d'àcid hialurònic: actua com a membrana prevenint la pèrdua d'hidratació del cuir cabellut. Fort poder hidratant. Aporta brillantor, augmenta la flexibilitat dels cabells i gran capacitat per formar una pel·lícula protectora. Complex Calmant i Hidratant del Cuir Cabellut (Xilitop i Lactitol): Combat la sequedat, descamació i irritació. Hidrata de forma immediata i duradora. Regula el procés de descamació i reforça la barrera cutània. Aminoàcid Betaïna: Essencial per mantenir el balanç daigua a la pell i retenir fins a un 40%. Augmenta la sensació de confort, redueix la irritació i protegeix el cuir cabellut.

Pedres Precioses: Capturen la seva pròpia llum i resplendor. Restitueixen l'equilibri natural de la pell i el cuir cabellut actuant com a font d'energia.