El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE MASK  250ML
GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE MASK  250ML

GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE MASK 250ML

250 ML 100 ml / 19.20€
-20% T'ESTALVIES -12,00 €
60,00 € 48,00 €
48,00 € -20%
48,00 €
100 ml / 19.20€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,72€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Descobreix el secret d'una hidratació única amb aquesta màscara capil·lar hidratant i antiedat per a cabells i cuir cabelluts deshidratats, estressats, sensibilitzats per tints, planxats, per la calor, exposició solar o intensius assecats.

La nostra mascareta capil·lar hidratant ajuda a reequilibrar la micro-flora cutània ia combatre les incomoditats del cuir cabellut estressat. Gràcies a la seva formulació única, de textura lleugera però altament concentrada, manté, reposa i reté una hidratació pura, continua sense aportar pes. De propietats regeneradores, antioxidants i protectores per recuperar un cabell més flexible i fort, ple de llum i tacte increïblement suau i sedós.

EAN13
8436551809069
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Cuir Cabellut
Força
Hidratació
Protecció
Protecció color

Aplicar sobre el cuir cabellut i els cabells després del rentat. Fer massatges i deixar actuar entre 5 i 15 minuts. Esbandir amb aigua abundant. La freqüència dús és de 1 a 3 vegades a la setmana. onsejo de Miriam: Per aconseguir una major penetració de la màscara capil·lar hidratant, es recomana aplicar una tovallola seca calenta durant el temps dexposició.

Un centellejant cítric floral. Els acords cítrics brillen sobre un cor de grosella negra, lliri de les valls, gessamí, violeta.

Extracte de Caviar Blanc: Extracte oliós de caviar blanc, d'alt contingut en aminoàcids essencials, estructuració de pèptids, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Gran acció reparadora, regenerativa, hidratant i protectora de la barrera hidrolipídica.

Aigua de Glacial Suïssa Encapsulada: Potència el poder de penetració cutani, augmenta la resistència i capacitat de supervivència de les cèl·lules a altes temperatures. Protegeix l'envelliment tèrmic. Manté, reposa i reté una hidratació pura i continuada.

Oli de Baobab Ecològic: Obtingut de la combinació de les llavors i fibres del fruit Baobab. Alta capacitat antioxidant. Grans propietats regeneradores, suavitzants, reparadores i antiinflamatòries.

Complex d´Extracte de Flor d´Edelweiss, Arròs i Cotó: Gran activitat antioxidant. Foto-protector natural amb propietats antiinflamatòries i antibacterianes. Protegeix el color dels cabells.

Keratin Protection & Rebuilding System: Reconstrueix i repara la queratina dels cabells mantenint les característiques de la fibra capil·lar. Inhibeix el dany per calor en actuar com a Macro-term protector.

Fracció d'àcid hialurònic: actua com a membrana prevenint la pèrdua d'hidratació del cuir cabellut. Fort poder hidratant. Aporta brillantor, augmenta la flexibilitat dels cabells i gran capacitat per formar una pel·lícula protectora. Complex Calmant i Hidratant del Cuir Cabellut (Xilitop i Lactitol): Combat la sequedat, descamació i irritació. Hidrata de forma immediata i duradora. Regula el procés de descamació i reforça la barrera cutània.

Aminoàcid Betaïna: Essencial per mantenir el balanç daigua a la pell i retenir fins a un 40%. Augmenta la sensació de confort, redueix la irritació i protegeix el cuir cabellut. Mantega de Karité: Hidrata intensament i nodreix.