El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE SHAMPOO 250ML

GLACIAL WHITE CAVIAR HYDRA-PURE SHAMPOO 250ML

250 ML 100 ml / 17.60€
-20% T'ESTALVIES -11,00 €
55,00 € 44,00 €
44,00 € -20%
44,00 €
100 ml / 17.60€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,66€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Suau essència netejadora, altament concentrada, per començar un ritual ultra-hidratant i antiedat. L'últim xampú per a cuir cabellut sec i sensible, i per a cabells deshidratats o danyats.

Ajuda a reequilibrar microflora cutània combatent incomoditats del cuir cabellut. Gràcies a la seva formulació manté, reposa i reté una hidratació pura. De gran poder antioxidant, ajuda a recuperar un cabell més flexible i fort, increïblement sedós i ple de llum.

EAN13
8436551809250
Quantitat
250 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Flascó
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Cuir Cabellut
Hidratació
Protecció
Protecció color

Aplicar sobre el cabell i cuir cabellut prèviament mullat.

Fer massatges, afegir una mica més d'aigua i emulsionar, deixar actuar entre 2 i 4 minuts i finalment aclarir amb abundant aigua.

Un centellejant cítric floral. Els acords cítrics brillen sobre un cor de grosella negra, lliri de les valls, gessamí, violeta.

Extracte de Caviar Blanc: Extracte oliós de caviar blanc, d'alt contingut en aminoàcids essencials, estructuració de pèptids, proteïnes, àcids grassos essencials i oligoelements. Gran acció reparadora, regenerativa, hidratant i protectora de la barrera hidrolipídica.

Aigua de Glacial Suïssa Encapsulada: Potència el poder de penetració cutani, augmenta la resistència i capacitat de supervivència de les cèl·lules a altes temperatures. Protegeix l'envelliment tèrmic. Manté, reposa i reté una hidratació pura i continuada.

Oli de Baobab Ecològic: Obtingut de la combinació de les llavors i fibres del fruit Baobab. Alta capacitat antioxidant. Grans propietats regeneradores, suavitzants, reparadores i antiinflamatòries.

Complex d´Extracte de Flor d´Edelweiss, Arròs i Cotó: Gran activitat antioxidant. Foto-protector natural amb propietats antiinflamatòries i antibacterianes. Protegeix el color dels cabells.

Keratin Protection & Rebuilding System: Reconstrueix i repara la queratina dels cabells mantenint les característiques de la fibra capil·lar. Inhibeix el dany per calor en actuar com a Macro-term protector.

Fracció d'àcid hialurònic: actua com a membrana prevenint la pèrdua d'hidratació del cuir cabellut. Fort poder hidratant. Aporta brillantor, augmenta la flexibilitat dels cabells i gran capacitat per formar una pel·lícula protectora. Complex Calmant i Hidratant del Cuir Cabellut (Xilitop i Lactitol): Combat la sequedat, descamació i irritació. Hidrata de forma immediata i duradora. Regula el procés de descamació i reforça la barrera cutània.

Tensio-actius Naturals derivats de la Civada: Derivat dels aminoàcids de la civada. Agent netejador, que deixa el cabell i cuir cabellut extremadament suau. Sense sulfats, altament tolerant.

Aminoàcid Betaïna: Essencial per mantenir el balanç daigua a la pell i retenir fins a un 40%. Augmenta la sensació de confort, redueix la irritació i protgeix el cuir cabellut.

Pantenol: La provitamina B5 protegeix, humecta, suavitza i prevé el cabell trencadís.

+
+
=
133,00 € 140,00 €
-5% T'ESTALVIES -7,00 €