El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR
BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR
BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR
BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR
BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR

BLACK OPIUM EXTREME EDP VAPORITZADOR

30 ML 100 ml / 139.83€
41,95 €
41,95 € -0%
50 ML 100 ml / 125.90€
62,95 €
62,95 € -0%
90 ML 100 ml / 84.39€
75,95 €
75,95 € -0%
62,95 €
100 ml / 84.39€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,14€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Una perfecta reinterpretació de l'icònic Black Opium Eau de Parfum, el nou perfum de dona Black Opium Extreme, carrega el aire amb sensualitat extrema i una audàcia ultra femenina, en una versió més duradora, addictiva i intensa.

La dona Black Opium Extreme és més femenina, audaç i addictiva. Una dona més segura de si mateixa que gaudeix vivint fortes emocions i el seu hàbitat natural és la nit, on és cosmopolita fins a l'extrem seduint i deixant empremta amb l'aroma del seu perfum, ara més intens.

INGREDIENTS DESTACATS

Una fragància Oriental afustada Gourmand. L'emblemàtic Black Opium Eau de Parfum, dut a l'extrem, més sofisticat i misteriós en tots els seus ingredients.

Un modern i addictiu acord extra de CAFÈ NEGRE més radical i intens, combinat amb absolut de cacau i unit a una combinació de ABSOLUTS DE AZAHAR i GESSAMÍ sambac, un cor floral lluminós irradia una sensualitat i feminitat extrema. Tot això embolicat en una sobredosi d'essència de pàtxuli que es combina amb una sensual VAINILLA BOURBON de Madagascar.

FLASCÓ

El seu flascó, es vesteix en aquesta ocasió amb un vestit negre de brillantor extrem, un tribut a les passarel·les parisenques de l'estil icònic de Monsieur Saint Laurent.

Més negre que mai, aquest audaç acabat brillant s'inspira en una nit que no té fi. El seu disc central també revela un profund negre translúcid a través del qual s'intueix el nou suc.

EAN13
3614273258180
Quantitat
90 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Enfustada
Gourmand
Oriental
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Aplicar en forma de V sobre el coll. Per una aroma més durador, aplicar darrere de les orelles i sobre els canells.

INGREDIENTS DESTACATS

Una fragància Oriental Fusta Gourmand. L'emblemàtic Black Opium Eau de Parfum, portat a l'extrem, més sofisticat i misteriós a tots els seus ingredients.

Un modern i addictiu acord extra de CAFÈ NEGRE més radical i intens, combinat amb absolut de cacau i unit a una combinació d'ABSOLUTS D'AZAHAR i JAZMÍN SAMBAC, un cor floral lluminós irradia una sensualitat i feminitat extrema. Tot plegat envoltat d'una sobredosi d'essència de PATCHOULÍ que es combina amb una sensual VAINILLA BOURBON de Madagascar.