Descobreix It's Summer, It's Júlia. Regal de una Bossa Shopper per les teves compres. Inspira't AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BIO-IDENTICAL RESTORING MASK - FACE

BIO-IDENTICAL RESTORING MASK - FACE

100 ML 100 ml / 192.00€
-20% T'ESTALVIES -48,00 €
240,00 € 192,00 €
192,00 € -20%
192,00 €
100 ml / 192.00€
Bossa Shopper
Aconsegueix un regal per a aquest producte
Bossa Shopper Regal d'una Bossa Shopper per compres de més de 140€ a Perfumeria Júlia Online (150€ en botigues físiques d’Andorra). Serveis no inclosos. Disponible fins al 31/07/2024 o fins a finalitzar existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,88€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

MASCARETA RESTAURADORA BIO-IDENTICA - CARA

La màscara restauradora bioidèntica lliura actius essencials per a la relipidació i restauració de la pell, que es torna hidratada, ferma i resistent.

Aquesta màscara enforteix profundament l'estructura de la pell i:

• ajuda a la regeneració de la capa lipídica epidèrmica afavorint la consolidació del ciment intercel·lular i restaurant la funció protectora de la barrera cutània

• redueix la pèrdua d'aigua transepidèrmica en limitar l'evaporació, assegurant un equilibri hidrolipídic òptim que és indispensable per mantenir una pell d'aspecte jove

• neutralitza la hiperreactivitat de la pell resultant de les agressions tèrmiques, físiques i químiques.

EAN13
7640147190511
Quantitat
100 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Hidratació
Regeneració
Suavitat
Format
Flascó

Prendre una avellana. Aplicar en una fina capa sobre rostre i coll perfectament nets i secs, quinzenalment.

Deixar durant 15 minuts i esbandir amb aigua tèbia.

Ceramides AP, NP i EOP: lípids fonamentals necessaris per al restabliment de la barrera hidrolipídica. Asseguren la cohesió de la capa de l'estrat córneo de la pell.

Fitoesfingosina: redueix l'activitat de les metal·loproteases de la matriu i augmenta la producció de proteïnes de la matriu extracel·lular. Estimula la diferenciació dels queratinòcits. Reforça la cohesió dels corneòcits. Té efectes antienvelliment.

Colesterol: component essencial de la barrera lipídica epidèrmica.

Àcid palmític: regula l'acidificació, la integritat i la cohesió de l'estrat corni. Augmenta la hidratació i elasticitat de la pell.

Àcid esteàric: juga un paper clau en el manteniment de la flexibilitat de la barrera lipídica a l'estrat corni. Té un efecte antiinflamatori.

Niacinamida: exerceix un efecte estabilitzador sobre la barrera epidèrmica. Millora el contingut d'humitat de l'estrat corni. Accelera la diferenciació dels queratinòcits.

Isomerat de sacàrid: proporciona una hidratació molt eficaç i duradora en condicions d'aire sec i baixa humitat relativa.

Palmitoyl Tripeptide-1 + Palmitoyl Tetrapeptide-7: activa el procés de reparació de la pell. Allisa les arrugues i millora el to i l'elasticitat de la pell. Promou la síntesi de components de la matriu extracel·lular.

Glicerina: restaura l'organització de les laminetes lipídiques intercel·lulars a l'estrat corni. Assegura una òptima hidratació de les diferents capes de l'epidermis.

Urea: redueix la hiperproliferació epidèrmica i indueix la diferenciació de queratinòcits. Regula a l'alça els enzims sintetitzadors de lípids epidèrmics.

Àcid carboxílic de pirrolidona: component del Factor Hidratant Natural (NMF), aquesta molècula altament higroscòpica actua com un agent hidratant molt eficaç. Ajuda a la normalització d'estructures lamel·lars lipídiques desequilibrades a l'estrat corni.

Extracte de Tamarindus indica: complex de polisacàrids filmògens, equivalent vegetal de l'àcid hialurònic.

Barreja d'aminoàcids: inclou 10 aminoàcids amb propietats d'alta retenció d'humitat (arginina, glicina, alanina, serina, valina, isoleucina, prolina, treonina, histidina, fenilalanina), que participen a la constitució de la NMF.

Oli d'ametlles dolces: té un efecte calmant i deixa la pell suau i llisa. Millora el rostre i el to de la pell. Suavitza i rejoveneix la pell. Redueix les cicatrius postoperatòries hipertròfiques.

Mantega de karité: s'absorbeix ràpidament a la pell, actua com un agent de reposició de lípids i té excel·lents propietats de retenció d'aigua. Els compostos fenòlics identificats a la mantega de karité tenen propietats antioxidants i alguns dels seus components tenen propietats antiinflamatòries, emol·lients i hidratants.

Palmitat d'ascorbil (Vitamina C): estimula la producció de col·lagen.

Tocoferol (Vitamina E): potent antioxidant i fotoprotector, prevé la peroxidació dels lípids cutanis.