Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET C+C VITAMIN OIL-FREE GEL
SET C+C VITAMIN OIL-FREE GEL
SET C+C VITAMIN OIL-FREE GEL
SET C+C VITAMIN OIL-FREE GEL

SET C+C VITAMIN OIL-FREE GEL

75 ML 100 ml / 111.99€
83,99 €
83,99 €
83,99 €
100 ml / 111.99€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El regal antioxidant que el teu cutis necessita

Aquest set d'edició limitada de la col·lecció C+C Vitamin inclou C+C Vitamin Oil-free Gel de 75ml y, de regal, el nostre protector solar reafirmant C+C Vitamin SPF 50 de 30ml.

Amb una textura lleugera fresca i molt hidratant, C+C Vitamin Oil-Free Gel inunda la teva pell d'antioxidants per combatre els signes de l'edat, la manca de fermesa i la pell desvitalitzada. Es complementa a la perfecció amb C+C Vitamin SPF 50 Dry Touch Sunscreen Fluid, que protegeix el cutis dels danys causats per la radiació solar, alhora que ajuda a combatre la flacciditat i l'aparença de les taques fosques.

Si preferiu un acabat molt més sucós, també podeu gaudir d'aquest set en textura rica amb C+C Vitamin Cream.

• Hidrata la pell en profunditat

• Protegeix eficientment davant dels raigs solars

• D'acció antioxidant, proporciona beneficis antiedat

• Millora la fermesa, elasticitat i vitalitat de la pell

• De textura lleugera i oil-free no deixa residu gras

EAN13
8435624504368
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Protecció
Textura
Gel
Format
Pot

PAS 1

Fes servir tots dos productes diàriament.

PAS 2

Després de netejar el cutis i aplicar el sèrum, estén la crema a rostre, coll i escot fins que s'absorbeixi per complet.

PAS 3

De dia, finalitza la teva rutina aplicant-hi també el protector solar.

PAS 4

Reaplica'l cada 2 hores o 40 minuts després d'un bany o haver suat.

Una combinació de diferents formes de vitamina C—àcid ascòrbic pur estabilitzat, ciclodextrines de vitamina C i Vita C Asimil— ofereix una extraordinària acció antioxidant i antiedat.

L'extracte de cúrcuma i l'extracte de pinopotencien els beneficis antioxidants de la vitamina C per ajudar a combatre l'aparença dels signes d'envelliment i aportar hidratació i confort a la pell.

Elhidrolitzat de col·làgen revela una pell visiblement més sucosa, ferma i flexible.

Ingredientes: Water (Aqua), Glycerin, Propanediol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Silica, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Anogeissus Leiocarpa Bark Extract, Hydrolyzed Collagen, 7-Dehydrocholesterol, Ascorbic Acid, Sodium PCA, Erythritol, Chondrus Crispus Powder, Pinus Pinaster Bark/Bud Extract, Diglycerin, Dimethicone, Polyacrylate Crosspolymer-6, Citric Acid, Sodium Citrate, Disodium EDTA, Dimethiconol, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Ethylhexylglycerin, Octadecyl Di-t-Butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Cyclodextrin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Fragrance (Parfum), Limonene, Linalool, Amyl Cinnamal, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700). Las fórmulas e ingredientes pueden verse modificadas ocasionalmente. Encontrarás la información más actualizada sobre este producto en su caja o folleto. (221011)