El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRATIME CREME PREMIERE ANTI-AGE HAUTE PREVENTION 50ML

ULTRATIME CREME PREMIERE ANTI-AGE HAUTE PREVENTION 50ML

50 ML 100 ml / 177.98€
-14% T'ESTALVIES -15,01 €
104,00 € 88,99 €
88,99 € -14%
88,99 €
100 ml / 177.98€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,33€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

La Crème première anti-temps és el tractament fonamental per a totes les pells. Hidrata la pell immediatament gràcies a la seva alta concentració en actius emol·lients i hidratants, i també a llarg termini, gràcies a l'acció conjunta de dos actius d'origen vegetal: l'extracte de gobō i el rytnium. L'extracte de gobō, planta originària d'Àsia amb propietats antiinflamatòries, i el rytnium, component extret de l'arròs, pauten i sincronitzen la pujada cel·lular. A més, l'extracte de germen de lotus bloqueja la degradació de les fibres de col·lagen causada per l'estrès físic i ambiental.

La cohesió cel·lular i la funció de barrera de la pell es reforcen i l'eliminació natural de les cèl·lules mortes s'harmonitza. La pell recobra la seva elasticitat i suavitat, i l'aparició de les arrugues s'endarrereix.  

EAN13
3552571260057
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Lluminositat
Textura
Crema
Format
Pot

Al matí ia la nit, dipositar amb l'espàtula una petita quantitat de crema a la mà i aplicar-la a la cara i al coll. Utilitzar durant 3 setmanes com a mínim. 

AQUA (WATER), DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, BEHENYL ALCOHOL, PEG-25 STEARATE, DIMETHICONE, CETYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ALCOHOL, PHYTOSTERYL GLUCOSIDE, STEARIC ACID, METHYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE), GLYCERIN/OXYBUTYLENE COPOLYMER STEARYL ETHER, PALMITIC ACID, CARBOMER, PROPYLPARABEN, GLYCYRRHETINYL STEARATE, SODIUM POLYACRYLATE, ALCOHOL, ORYZANOL, POLY HEMA GLUCOSIDE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CETETH-30, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PHENOXYETHANOL, NELUMBO NUCIFERA GERM EXTRACT, PEG-45 STEARATE, PERILLA OCYMOIDES LEAF EXTRACT, SODIUM CITRATE, SODIUM BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, LIMONENE, CITRONELLOL, AMYL CINNAMAL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL.       

<ILNL47110/00A>