Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SUPREME BOND REPAIR RITUAL

SUPREME BOND REPAIR RITUAL

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 4,306.67€
-5% T'ESTALVIES -6,80 €
136,00 € 129,20 €
129,20 € -5%
129,20 €
100 ct / 4,306.67€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,04€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El ritual rejovenidor més eficaç per a cabells danyats i tractats químicament

Gaudeix d'uns cabells ultra-reparats i rejovenits amb aquest ritual a base de Cicabond, Queratina Vegana i Multi-bond Filler. Un tractament de xoc, enfocat a les àrees danyades i epigenètiques per emplenar i restaurar la seva estructura, reparant intensament. Potents dosis de vitamines, minerals, ingredients botànics i or pur de 24k es combinen entre si per recuperar la vitalitat, la brillantor i, alhora, protegir contra l'estrès oxidatiu i la contaminació. Retorna els cabells danyats al seu estat verge amb aquest ritual i gaudeix d'un resultat sedós, extra suau i sense encrespament. 

Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Danyat
Tractament Capil.lar
Anti Encrespament
Anti Oxidant
Brillantor
Regeneració
Reparació
Suavitat

Black Baccara Hair Multiplying Shampoo: Aplicar el xampú anticaiguda sobre el cabell humit i el cuir cabellut. Fer massatges suaument per crear escuma. Deixeu actuar durant 2 a 5 minuts. Retirar amb aigua abundant.

Black Baccara Hair Multiplying Mask: Apliqui sobre els cabells i el cuir cabellut humits després del rentat. Fer un massatge suau i pentinar amb delicadesa. Treballa amb moviments cap avall començant a prop de les puntes i gradualment avançant cap a les arrels. Deixeu actuar durant 5 a 15 minuts. Retirar amb aigua abundant. Utilitzar entre 1 i 3 cops per setmana.

Black Baccara Bond Rejuvenating Luxe Cure: Fes servir el tractament reparador sobre el cabell prèviament rentat amb xampú. Retira les dues butllofes, tant la Fase 1, com la Fase 2. Si trobes l'ampolla de la Fase 2 una mica sòlida, simplement omple amb aigua tèbia el got mesurador que s'inclou i submergeix dins l'ampolla de la Fase 2 fins que adquireixi un aspecte líquid (tardarà aproximadament uns 7 minuts). Després, podràs treure l'ampolla Fase 2 del got, assecar el got mesurador i abocar a l'interior el contingut de les dues butllofes. Utilitza el pinzell que s'inclou per fer la barreja fins que adquireixi una textura cremosa. Un cop tinguis la barreja preparada, divideix el teu cabell en 4 seccions i aplica el tractament amb el pinzell treballant amb moviments descendents, començant per la zona de l'arrel fins a acabar gradualment a les puntes. Un cop acabat, aplica la resta del producte directament sobre una pinta i pentina el teu cabell fins a distribuir la totalitat del tractament de manera uniforme. Assegureu-vos que cada floc estigui completament cobert i després, deixeu-lo reposar durant almenys 20 minuts. Un cop transcorreguts, aclareix el teu cabell amb aigua i pentina'l com de costum. Aplica el tractament un cop al mes o segons les necessitats del teu cabell.