Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
COFRE LASH IDOLE MASCARA 001
COFRE LASH IDOLE MASCARA 001

COFRE LASH IDOLE MASCARA 001

No definit
19,95 €
19,95 € -0%
19,95 €
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,30€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Lancôme Lash Idôle cofre de regal

El cofre conté:

• Lash Idole: La màscara de pestanyes Lash de Lancôme, que revoluciona totes les mirades per oferir un volum real amb un efecte lífting fins a 24h de durada que fa que la mirada sembli més àmplia en un +140%.

- Bi Fàcil Eye 30 ml: desmaquillant d'ulls que elimina el maquillatge de manera senzilla, amb total suavitat, fins i tot la màscara resistent a l'aigua. La seva fórmula és adequada fins i tot per als ulls més sensibles.

- Advanced Genifique sèrum 10 ml: Sèrum facial que enforteix la barrera de la pell capa a capa. Aconsegueix una pell més forta i visiblement més jove en 7 dies

Des de casa nostra a casa teva, experimenta l'extraordinari amb Lancôme.

Per demostrar els excepcionals valors i el seu savoir-faire, Lancôme ha fet una col·laboració convidant el gran artista contemporani francès Richard Orlinski a reinterpretar la icònica rosa Lancôme.

EAN13
3614273942928
Tipus de Marca
Luxe
Tonalitat
Intensa

Com utilitzar la nova màscara de pestanyes Lash Idôle? Per a pestanyes d'aspecte més fort, apliqueu Cils Booster Lash Revitalizing Serum.

- Després, amb Cils Booster XL Eyelash Primer obtingues un volum de pestanyes més gran.

-Agafa l'aplicador de la màscara de pestanyes Lash Idôle horitzontalment a prop de les pestanyes.

-Apliqueu la màscara amb un moviment de lliscament cap amunt per a les pestanyes superiors i un moviment cap avall per a les pestanyes inferiors.

-Consell professional: treu fàcilment la màscara Lash Idôle amb el desmaquillant dulls de doble acció Bi-Facil de Lancôme.