El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
COFRE VINOSOURCE SERUM HYDRA
COFRE VINOSOURCE SERUM HYDRA
COFRE VINOSOURCE SERUM HYDRA
COFRE VINOSOURCE SERUM HYDRA

COFRE VINOSOURCE SERUM HYDRA

30 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Deixa't seduir per Els Essencials Hidratació: la rutina Vinosource-Hydra ideal per proporcionar confort i suavitat a la teva pell al llarg de tot el dia.

En aquest cofre trobaràs: el Sèrum Hialurònic S.O.S + 2 productes complementaris en format viatge de regal.

Sèrum Hialurònic S.O.S 30ml

Capta l'aigua intensament i la difon contínuament durant tot el dia. Restableix l'equilibri hídric de l'epidermis perquè la pell estigui plena d'aigua i calmada, flexible i suau.

Crema S.O.S Hidratació Intensa 15ml - DE REGAL

Hidrata intensament, atenua les vermellors i la sensació de tibantor i repara els danys causats per les agressions externes.

Mascareta-Crema Hidratant 15ml - DE REGAL

Nodreix intensament i calma les pells seques, fins i tot les més sensibles. La pell és més suau, més flexible i protegida contra la deshidratació de manera duradora.

EAN13
3522935028074
Quantitat
30 ML
Tipus de Marca
Parafarmacia
Necessitat a cobrir
Hidratació
Suavitat

1. Aplica el Sèrum Hialurònic S.O.S matí i nit, sobre el rostre i el coll, abans de la crema.

2. Aplica la Crema S.O.S Hidratació Intensa matí i nit, sobre el rostre i el coll, sola o després del teu sèrum.

3. Aplica la Mascareta-Crema Hidratant 2 cops per setmana sobre la pell perfectament neta. Deixa actuar 10 minuts i retira el producte restant sense esbandir.

aqua/water/eau, vitis vinifera (grape) fruit water, glycerin, butylene glycol, ethylhexyl palmitate, palmitoyl grape seed extract, polyacrylate crosspolymer-6, caprylyl glycol, squalane, vitis vinifera (grape) juice, xanthan gum, sorbitan oleate, sodium carboxymethyl beta-glucan, citric acid, hyaluronic acid, sorbitan laurate, sodium phytate, sodium benzoate, sodium hydroxide, disodium acetyl glucosamine phosphate, potassium sorbate, myristyl malate phosphonic acid, parfum (fragrance).(245/059)