Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
JING BODY SCRUB
JING BODY SCRUB
JING BODY SCRUB
JING BODY SCRUB
300 ML 100 ml / 5.07€
-20% T'ESTALVIES -3,80 €
19,00 € 15,20 €
15,20 € -20%
15,20 €
100 ml / 5.07€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,23€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Concediu-vos el caprici de l'experiència d'exfoliació més relaxant amb aquest nou exfoliant corporal de The Ritual of Jing.

Aquest exfoliant de sal d'origen natural en un 93% conté magnesi i una rica barreja d'olis per eliminar completament les cèl·lules mortes i hidratar la pell.

El magnesi és conegut per les seves propietats desestressants i ajuda a mantenir lequilibri de la pell i mantenir-la en bones condicions físiques.

L'exfoliant de sal estimula la renovació de les cèl·lules de la pell, ajuda a igualar el to i permet que les cremes i els olis aplicats posteriorment penetrin més profundament.

Aplica-ho amb un massatge circular i respira la fragància relaxant del lotus sagrat i el xinjoler. Acaba la rutina amb l'oli sec o la crema corporal de The Ritual of Jing.

Aquest exfoliant amb un 93% d'ingredients d'origen natural està formulat amb cura per cuidar la pell de manera òptima.

El 7% restant són ingredients nets i elaborats al laboratori que garanteixen la integritat i seguretat de les nostres fórmules.

EAN13
8719134134421
Quantitat
300 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Detox
Hidratació
Revitalitzant
Suavitat

Aplica'l amb un massatge a la pell humida.

Clara'l amb aigua tèbia.

Per a uns resultats òptims, fes-lo servir 1-2 vegades per setmana.

Adapteu l'ús segons el tipus de pell.

Maris Sal/Sea Salt, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Myristate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Bambusa Vulgaris Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil, Tocopherol, Magnesium Sulfate, Pumice, Shellac, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, CI 77288 (Chromium Oxide Greens).