Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE DÍA SPF 15 EDICIÓN LIMITADA
LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE DÍA SPF 15 EDICIÓN LIMITADA
LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE DÍA SPF 15 EDICIÓN LIMITADA

LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE DÍA SPF 15 EDICIÓN LIMITADA

75 ML 100 ml / 151.33€
113,50 €
113,50 € -0%
113,50 €
100 ml / 151.33€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,70€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

LANCÔME RÉNERGIE MULTI-LIFT CREMA DE DÍA SPF 15 EDICIÓN LIMITADA 75 ML

Inspirat en la biologia espacial i el model d'envelliment accelerat, Lancôme presenta Rénergie Multi-Lift, la seva primera gamma de tractaments lífting redefinició per a uns resultats visibles.

Rénergie Multi-Lift incorpora la tecnologia exclusiva [Up-Cohesió]™, una combinació d'actius provada en condicions de microgravetat simulada capaç d'aconseguir els resultats més eficaços per a una pell més llisa, més ferma, per tornar la tensió a la pell i redefinir els contorns de la cara, zona a zona.

La seva textura en crema untuosa i sedosa, suau i delicada, deixa una sensació de benestar inèdita. Tecnologia: A l'espai, la pell suporta una pèrdua de fermesa accelerada.

Inspirat en aquests descobriments, Lancôme crea el seu primer tractament Lifting Redefinició formulat amb la tecnologia [Up-Cohesió]™, testada en condicions de micro-gravetat per millorar els resultats en fermesa i antiarrugues.

La gamma Rénergie Multi-Lift: Rénergie Multi-Lift incorpora la tecnologia exclusiva [Up-Cohesió]™, una combinació d'actius provada en condicions de microgravetat simulada capaç d'aconseguir els resultats més eficaços per a una pell més llisa, més ferma, per tornar la tensió a la pell i redefinir els contorns del rostre, zona a zona.

Aquesta tecnologia [Up-Cohesió]™ associa un extracte de Cyathea Medullaris a la guanosina, per oferir una estratègia múltiple:

- Reforçar el citoesquelet dels fibroblasts, tornant-los fusiformes.

- Reestructurar la matriu dèrmica, organitzant i densificant la xarxa de fibres de col·lagen.

- Reforçar els punts d'adhesió cèl·lules matriu. Pell més llisa, més ferma, contorns redefinits. La seva textura en crema untuosa i sedosa, suau i delicada, deixa una sensació de benestar inèdita.

EAN13
3614270670916
Quantitat
75 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Lifting
Lluminositat
Protecció solar
SPF 15
Textura
Crema
Format
Pot

Ús:

 Aplicar cada matí amb moviments d'allisat de l'interior a l'exterior de la cara, evitant el contorn dels ulls.