El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NON STOP SPORT BIPHASIC BODY SPRAY SPF30

NON STOP SPORT BIPHASIC BODY SPRAY SPF30

150 ML 100 ml / 15.47€
-20% T'ESTALVIES -5,80 €
29,00 € 23,20 €
23,20 € -20%
23,20 €
100 ml / 15.47€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,35€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Anne Moller Non Stop Sport Biphasic Body Spray Spf30. Esprai corporal bifàsic amb protecció solar SPF30.

La seva barreja única compta amb una alta concentració d'olis amb propietats emol·lients, proporcionant una hidratació intensa a la pell.

Defensa eficaç contra la contaminació i tota mena de radiacions solars (UVB, UVA, raigs IR i llum HEV).

Textura extremadament lleugera, amb efecte no enganxós. S'absorbeix ràpidament formant una capa de producte lleugera, protectora i invisible sobre la pell, amb un tacte vellutat.

Filtres amigables amb els corals. Resistent a l'aigua i la suor. Sense fragància.

EAN13
8059107002099
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Hidratació
Protecció
Protecció Llum Blava
Protecció solar
SPF 30
Format
Esprai
Durada
Waterproof

Agitar fins que ambdues fases estiguin completament barrejades per a una protecció solar adequada.

Aplicar generosament el producte a les zones exposades abans de prendre el sol.

Oli d'achiot: ric en carotenoides amb propietats antioxidants. Actua protegint la pell i actuant sobre els radicals lliures, disminuint el procés d'envelliment de la pell.

Oli d'oliva: ric en vitamina A i E. Amb les propietats antiinflamatòries i antioxidants, penetra a la pell prevenint la pèrdua d'humitat i aportant suavitat.

Oli de llavor de cotó: oli vegetal amb propietats suavitzants i emol·lients que ajuda a prevenir la deshidratació. A causa del seu pes molecular, cobreix eficaçment la pell, creant una pel·lícula protectora invisible.

Global Defense TechnologyTM: Còctel exclusiu d'ingredients que protegeix les cèl·lules de la pell dels radicals lliures generats per les radiacions UV, IR i de la llum blava, alhora que defensa la pell tant de l'estrès oxidatiu com dels agressors químics com els metalls pesants o els hidrocarburs.

AQUA (WATER), C12-15 ALKYL BENZOATE, ALCOHOL DENAT., ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID, PROPANEDIOL, OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM (COTTON) SEED OIL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, LECITHIN, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, ASCORBYL PALMITATE, BIXA ORELLANA SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CITRIC ACID, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL.

Els ingredients estan subjectes a canvis. Us recomanem consultar l'embalatge del producte per obtenir la llista d'ingredients més actualitzada.