El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
DOLCE BLUE JASMIN EAU DE PARFUM
DOLCE BLUE JASMIN EAU DE PARFUM

DOLCE BLUE JASMIN EAU DE PARFUM

75 ML 100 ml / 87.93€
65,95 €
65,95 €
65,95 €
100 ml / 87.93€
Proper llançament
Aquest producte ha estat incorporat fa poc al nostre catàleg com a novetat de llançament al mercat, o perquè hem vist que interessava als nostres usuaris. No esperis més prova-ho!
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,99€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Dolce&Gabbana, Dolce Blue Jasmine Eau de Parfum Spray 75ml. Aquesta fragància sorgeix de la unió entre la dolçor de la figa blava de Sicília, la sensualitat del gessamí sambac i l'encant de la fusta de cedre.

Una essència plena d'optimisme i llibertat que s'incorpora a la línia icònica de fragàncies Dolce.

El perfum de dona Dolce Blue Jasmine Eau de Parfum és una fragància cosmopolita, enèrgica i delicada alhora, que combina la dolçor de la figa blava de Sicília amb el gessamí sambac i la fusta de cedre.

Un perfum optimista, inspirat en l'atmosfera del camp sicilià, que convida a abraçar amb els sentits les coses més belles de la vida, especialment aquelles que succeeixen per casualitat.

EL DISSENY

Dolce&Gabbana Dolce Blue Jasmine Eau de Parfum es presenta a l'icònic flascó de la línia Dolce, tenyit en un delicat color blau cel, que es completa amb un tap floral i un elegant llaç negre.

EAN13
8057971188000
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Selectiva
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Vaporitzar la fragància a zones de pols i coll.

SORTIDA

La fragància s'obre amb els matisos cremosos de la figa blava siciliana, amb les particulars característiques aquoses i la dolçor.

COR

Al cor destaca el gessamí sambac, fresc i carismàtic, juntament amb la figa blava Siciliana.

FONS

A les notes de fons, el captivador efecte de la fusta de Cedre.