Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SOIN EXTRÊME LÈVRES 15ML

SOIN EXTRÊME LÈVRES 15ML

15 ML 100 ml / 424.00€
-22% T'ESTALVIES -18,40 €
82,00 € 63,60 €
63,60 € -22%
63,60 €
100 ml / 424.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,95€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Annayake Soin Extrême Lèvres. El contorn de l'ull és una zona molt fràgil i especialment sensible a l'envelliment cutani.

Aquesta zona on la pell és més fina està sotmesa al moviment dels llavis, a les agressions externes ia l'estrès. Per això, requereix un tractament específic per reduir les arrugues i les línies d'expressió, i per recobrar la fermesa.

La fórmula del Soin extrême lèvres et contour no només permet hidratar i reparar els llavis danyats i el seu contorn, sinó també reconstruir aquesta zona fràgil gràcies a uns actius molt poderosos:

- L'Architectyl, que posseeix la capacitat de reorganitzar i de reconstruir en profunditat la xarxa de col·lagen per tornar a la cara la seva elasticitat i fermesa.

- L'extracte de flor d'Árnica Montana: neutralitza els radicals lliures responsables de la degradació del col·lagen i del mal funcionament del sistema circulatori.

- L'extracte d'arrel de Cebada: redueix les arrugues i les línies d'expressió, regenerant el col·lagen.

- El Poly MPC: exerceix un paper reparador, formant una membrana d'hidrogel imperceptible al tacte, i aporta a la pell una hidratació duradora, reconstruint i protegint l'epidermis en profunditat.

Els llavis i el seu contorn estan reparats, hidratats, reafirmats i allisats. Les arrugues i arruguetes s'atenuen. Els llavis estan elàstics i redensificats.

Tractament especialment formulat per protegir i reparar aquesta zona fràgil, particularment exposada a les agressions externes ia l'envelliment. Els llavis i el seu contorn estan reparats, hidratats, reafirmats i allisats. Les arrugues i arruguetes s'atenuen.

Els llavis estan elàstics i redensificats. Facilita l'aplicació del maquillatge i en millora la durada.

EAN13
3552571235901
Quantitat
15 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Anti Pol.lució
Elasticitat
Protecció
Reparació
Textura
Crema
Format
Airless

Aplicar sota la crema ANNAYAKE habitual una nou de producte als llavis i el seu contorn. Fer penetrar el producte fent lleugers massatges circulars ascendents. S'utilitza al matí ia la nit.

COMPOSICIÓN: AQUA (WATER), SQUALANE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, DIMETHICONE, CETYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, SORBITAN STEARATE, PHYTOSTERYL/ ISOSTEARYL/CETYL/STEARYL/BEHENYL DIMER DILINOLEATE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PHYTOSTEARYL MACADAMIATE, PEG-150 STEARATE, STEARIC ACID, DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, BEHENYL ALCOHOL, ALCOHOL, PETROLATUM, GLYCERIN/OXYBUTYLENE COPOLYMER STEARYL ETHER, METHYLPARABEN, PHENOXYETHANOL, CARBOMER, PROPYLPARABEN, POTASSIUM HYDROXIDE, POLYPHOSPHORYLCHOLINE GLYCOL ACRYLATE, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSMARY) LEAF EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER EXTRACT, HORDEUM VULGARE ROOT EXTRACT, ETHYLPARABEN.

1 Comment
No customer reviews for the moment.