El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
NAMASTÉ ANTI-AGING NIGHT CREME REFILL 50

NAMASTÉ ANTI-AGING NIGHT CREME REFILL 50

50 ML 100 ml / 55.60€
-20% T'ESTALVIES -6,95 €
34,75 € 27,80 €
27,80 € -20%
27,80 €
100 ml / 55.60€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Mostra respecte per la natura i per la teva pell amb aquesta recàrrega ecològica per a la crema de nit reafirmant de The Ritual of Namaste. Encaixa perfectament en el luxós envàs original i conté el mateix complex meravellós de centella asiàtica i flor de lotus sagrat, que ajuden a regenerar la teva pell durant la nit. La fórmula calmant i hidratant ajuda a minimitzar les arrugues i deixa la pell més suau i revitalitzada.

Com utilitzar la recàrrega: Primer, retira la peça interior buida de l'envàs fent pressió a la part inferior i tirant cap amunt. A continuació, col·loca la nova recàrrega fent-la encaixar en l'envàs. Retira l'adhesiu de la recàrrega i encájala en l'envàs de vidre fent pressió fins que sentis un clic. Ja pots utilitzar el teu crema.

Finalitza la teva rutina de neteja aplicant-a la cara i el coll la crema de nit reafirmant, evitant la zona del contorn d'ulls, amb un suau massatge fent moviments ascendents i descendents.

EAN13
8719134064353
Quantitat
50 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Calmant
Lluminositat
Nutrició
Textura
Crema

Aplica cada nit, després de la rutina de neteja. Utilitza-en rostre, coll i escot, evitant la zona dels ulls.

Utilitza-en combinació amb el Glow First Essence For Radiance i el sèrum Radiance anti-edat.

Aqua/Water, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Cocoglycerides, Isoamyl Laurate, Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Behenyl Alcohol, Palmitoyl Glycine, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Nelumbo Nucifera Leaf Cell Extract, Tephrosia Purpurea Seed Extract, Crocus Sativus Flower Extract, Sodium Hyaluronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propanediol, Cetearyl.