Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SILKY BRONZE CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF
SILKY BRONZE CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF
SILKY BRONZE CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF
SILKY BRONZE CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF

SILKY BRONZE CELLULAR PROTECTIVE CREAM FOR BODY SPF

SPF 30
-27% T'ESTALVIES -32,01 €
117,00 € 84,99 €
84,99 € -27%
SPF 50+
-27% T'ESTALVIES -32,01 €
117,00 € 84,99 €
84,99 € -27%
84,99 €
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Protector solar antienvelliment per a cos, de textura luxosa i suau com la seda amb molt alta protecció, SPF50 +. Proporciona una protecció eficaç contra danys immediats i a llarg termini provocats per l' exposició solar.  Està formulada amb ingredients actius per combatre els 5 signes de l'envelliment provocats per l'exposició al sol: hidratació, fermesa, lluminositat, reducció i prevenció d'arrugues.  

EAN13
4973167699577
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Fermesa
Lluminositat
Taques
Uniformitat
Protecció solar
SPF 50+
Textura
Crema
Gènere
Unisex
Durada
Llarga Durada
Waterproof

Aplicar de manera uniforme sobre la pell abans de l' exposició al sol. Repetir l' aplicació de forma freqüent per mantenir la protecció, especialment en cas de transpiració, després de banyar-se o d' assecar-se amb una tovallola.

Extracte de Seda Koishimaru, Extracte CPX Vital, Extracte de Kanzo i Extracte de Té Blanc

INGREDIENTES: Aqua, óxido de zinc (nano), alcohol, metoxicinnamato etilhexil, glicerina, isonononanoato de isononil, diisopropyl sebacate, butylene glycol, bis-etilhexilyloxyphenol methoxyphenyl triazine, dimethicone, ethylhexyl tririazone, niacinamida, acrilato de sodio, copolímero de acriloyldimetil topolimismo sódico, isohexadecano, trietoxicaprylylsilane, polisorbatono 80, fenoxietanol, clorofenesina, metilserina, parfum, goma xantana, glucosamina acetil, oleato sorbitano, edta disódico, dimetoxi di-p-cresol, estearil glicyrrhetinate, bht, seda hidrolizada, canela hexilo, extracto de hoja de camellia sinensis, linalool, nasturtium , extracto de zostera marina, extracto de fruta pyracantha fortuneana, extracto de raíz de dioscorea panthaica.