Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
HYALURONIC SERUM 30ML
HYALURONIC SERUM 30ML
HYALURONIC SERUM 30ML
HYALURONIC SERUM 30ML
30 ML 100 ml / 949.97€
284,99 €
284,99 €
284,99 €
100 ml / 949.97€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 4,27€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El SÈRUM HIALURÒNIC és la creació més fonamental de la línia de cura de la pell de la Dra. Barbara Sturm. Replet d'una concentració òptima de molècules hialuroniques de baix i alt pes, proporciona una hidratació instantània a la superfície ia les capes més profundes de la pell.

L'àcid hialurònic de baix pes molecular penetra a les capes més profundes de la pell, deixant-la més ferma, fresca i visiblement més radiant a llarg termini. Les molècules hialuroniques d'alt pes proporcionen una hidratació intensiva immediata a les capes superficials de la pell.

Quan es fa servir com a part de la seva rutina diària de cura de la pell, el SÈRUM HIALURÒNIC millora la matriu de la pell i actua com un superhidratant, millorant la salut de la pell i reduint la formació d'arrugues causades per la deshidratació. També és el company de viatge perfecte després de l'exposició al sol i als elements, ja que la verdolaga, font d'energia antienvelliment, redueix l'aparició dels signes visibles de la irritació.

EAN13
4015165337645
Quantitat
30 ML
Necessitat a cobrir
Anti Arrugues
Anti Edat
Calmant
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Format
Comptagotes

Aplicar unes gotes del sèrum uniformement a la cara, el contorn dels ulls i el coll abans de donar uns suaus copets. Deixar que s'absorbeixi del tot abans de seguir amb la CREMA FACIAL de la Dra. Barbara Sturm.