Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
LIP BALM 12ML
LIP BALM 12ML
LIP BALM 12ML
LIP BALM 12ML
12 ML 100 ml / 374.92€
44,99 €
44,99 €
44,99 €
100 ml / 374.92€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,67€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

L'exclusiu bàlsam labial de la Dra. Barbara Sturm està formulat per calmar i hidratar els llavis secs. La seva textura lleugera i sedosa proporciona als llavis una brillantor i un acabat suaus, alhora que els proporciona una hidratació essencial. Els elements agressius com el sol, les temperatures càlides o fredes de l'hivern, la calefacció o l'aire condicionat poden ressecar i afectar la delicada pell dels llavis. El nostre bàlsam labial supernutritiu conté una barreja d'olis, mantegues i ceres d'origen vegetal que ajuden a protegir els llavis contra la deshidratació. Ric en vitamina E antioxidant, també protegeix els llavis dels radicals lliures del medi ambient. Utilitzeu aquest producte multiús per ressaltar els pòmuls, els ossos de les celles o per afegir una lleugera brillantor a les parpelles.

EAN13
4015165337799
Quantitat
12 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Oxidant
Hidratació
Nutrició
Protecció
Suavitat
Textura
Bàlsam
Principis Actius
Vitamina E
Format
Pot
Acabat
Brillant

Estendre sobre els llavis. Aplicar generosament després de lexposició als elements.

Olus Oil/Vegetable Oil/Huile Vegetale, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Caprylic/Capric Triglyceride, Lanolin Oil, Cera Alba/Beeswax/Cire De Abeille, Stearalkonium Hectorite, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Propylene Carbonate.