Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EXTREME CAVIAR BIO-REGENERADOR SHOCK HAIR LOSS 10X10ML
EXTREME CAVIAR BIO-REGENERADOR SHOCK HAIR LOSS 10X10ML

EXTREME CAVIAR BIO-REGENERADOR SHOCK HAIR LOSS 10X10ML

10 ML 100 ml / 720.00€
-20% T'ESTALVIES -18,00 €
90,00 € 72,00 €
72,00 € -20%
72,00 €
100 ml / 720.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,08€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Un veritable tractament de xoc bio-regeneratiu formulat amb exclusius ingredients actius, incloent el Caviar, que actua a diferents nivells en la lluita contra la pèrdua de cabell. Els ingredients actius exclusius utilitzats penetren al cabell i al cuir cabellut durant la nit ajudant a estimular, activar el creixement del cabell.Estimula, activa i perllonga la fase de creixement del cabell.

Augmenta la força, el gruix i la densitat dels cabells. Promou la síntesi adequada de proteïnes, millorant la capacitat de regeneració del fol·licle per millorar i enfortir la condició del cabell.

Estimula el flux sanguini del cuir cabellut per permetre que els nutrients essencials es lliurin directament al cor del fol·licle pilós, un pas crític per garantir el creixement òptim dels cabells. Ajuda a disminuir l'excés de sèu i la caspa del cuir cabellut.

Té propietats antiinflamatòries.

Ajuda a regenerar la capa còrnia del cuir cabellut. Ajuda a reduir la inflamació i prevenir loxidació. Conté propietats antioxidants per protegir contra els radicals lliures. Actua com un reforç per a altres productes per a la cura dels cabells en normalitzar els processos de queratinització i proporcionar hidratació.

Prevenir, rejovenir, tractar, enfortir, propietats antioxidants, antiradicals lliures, protectores i epitelitzants.

Afavoreix la correcta síntesi de proteïnes, potenciant la capacitat regenerativa del fol·licle millorant i enfortint l'estat del cabell a més, millora la microcirculació del cuir cabellut que proporciona nutrients a les arrels del cabell, ajudant contra el procés d'envelliment.

Després d'usar Extreme Caviar Bio-Regenerador per a Caiguda de Cabell en combinació amb l'Extreme Caviar Xampú Anticaiguda, els participants van observar el següent: el 95% afirma que enforteix el cabell feble amb tendència a la caiguda. 89% afirma que augmenta la quantitat de cabell. 88% afirma que disminueix la caiguda del cabell. 89% afirma que augmenta la densitat del creixement del cabell. 100% afirma que proporciona un cabell sa i revitalitzat. 95% afirma que té un efecte refrescant. *Estudi in vivo en 20 voluntaris, després de 8 setmanes d'ús regular cada dia.

 Ajuda a frenar, tractar i prevenir la caiguda dels cabells

Per a aquells cabells febles i propensos a la caiguda.

Assegurança per a cabells tractats amb color o queratina.

EAN13
8436551807867
Quantitat
10 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Comptagotes
Tractament Capil.lar
Anti Caiguda
Anti Oxidant
Cuir Cabellut

Abans de ficar-se al llit, aplicar 1/3 del vial, sobre el cuir cabellut i cabell sec i/o humit realitzant suaus massatges fins a total absorció. Al dia següent, mantenir els mateixos costums rentant-se o no els cabells.

Durant la nit, els exclusius ingredients actius d'última generació ja hauran penetrat en els cabells.

Floral. Notes fresques de poma verda, cítrics i acords verds embolicats en un ram de gessamí, nard, rosa i ylang ylang. Les fulles de clau, les notes enfustades i el mesc afegeixen un toc d'espècies i calidesa.

Formulat sense Sulfats, Parabens, Olis Minerals, Ftalats, Parafina o Petrolatum.