Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR
BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR

BLACK BACCARA HAIR MULT SCALP CONCENTRATE + PRE-TREATMENT EXFOLIATOR

40 ML 100 ml / 170.00€
-20% T'ESTALVIES -17,00 €
85,00 € 68,00 €
68,00 € -20%
68,00 €
100 ml / 170.00€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,02€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Impulsa la força i elasticitat del teu cabell des del seu origen amb aquest tractament per al creixement capil·lar intensiu, enfortit amb factors de creixement del cabell que actuen al cor del fol·licle.

S'adreça a múltiples reguladors del creixement del cabell, inclosa l'epigenètica, per prevenir i revertir la pèrdua mentre potencia el creixement, per obtenir un cabell més fort i saludable que es manté ancorada al cuir cabellut. Aquest exclusiu tractament per al creixement capil·lar de dos passos inclou un exfoliant suau, previ al tractament, per preparar el cuir cabellut, eliminant toxines, impureses i cèl·lules mortes de la pell. Els seus potents ingredients actius també treballen per restaurar l'equilibri natural del cuir cabellut, hidratar i reduir les irritacions amb les propietats antiinflamatòries, antioxidants i reguladores del sèu. L'aigua micel·lar i el carbó actiu orgànic ajuden a desintoxicar i energitzar, mentre que el pèptid Moringa protegeix contra la contaminació i el dany dels raigs UV.

EAN13
8436551807461
Quantitat
40 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Necessitat a cobrir
Calmant
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Comptagotes
Tractament Capil.lar
Elasticitat
Força
Protecció color
Regeneració
Suavitat

Exfoliant pretractament: Aplica'l, un cop per setmana, abans de ficar-se al llit. Desenrosca la tapa i pressiona el tap per aplicar 1/3 de l'ampolla a la totalitat del cuir cabellut. Una ampolla dura 3 tractaments. Recomanem rentar els cabells al matí. Concenrat multiplicador per al cuir cabellut: Aplicar diàriament, abans de dormir, sobre el cuir cabellut tant humit com sec. Per a la seva aplicació, separa els cabells en seccions, aplica 1 o 2 gotes en cadascuna i, a continuació, fes un massatge al cuir cabellut. Tingues en compte que, a causa de l'aigua micel·lar, pugui sortir una mica d'escuma, però no l'esbandis. Al matí, continua amb la teva rutina habitual.

Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

Exfoliant Pretractament: Concentrat Black Baccara Rose Youth: Proporciona una protecció intensa contra l'estil de vida i l'entorn que pot alterar el rellotge biològic del creixement del cabell. La seva formulació d'avantguarda està dissenyada per protegir i defensar les cèl·lules de les variacions del cicle, i així assegurar un creixement saludable dels cabells i prevenir l'envelliment prematur tant del fol·licle capil·lar com de la tija. Cèl·lules Mare de Roses Fresques: Extretes mitjançant biotecnologia de la rosa alpina, una planta altament resistent amb propietats antioxidants i antiradicals lliures. Alhora, conté factors epigenètics especials i metabòlits per preservar la funció de les cèl·lules mare del fol·licle capil·lar. Augmenta la vitalitat i la regeneració de les cèl·lules mare i protegeix contra l'estrès ambiental.

Gluconolactona: Un polihidroxiàcid (PHA) que ofereix tots els beneficis dels AHA però que és suau per a la pell, fins i tot adequat per a pells sensibles. Funciona exfoliant les cèl·lules mortes i les impureses de la pell, eliminant la seva acumulació al cuir cabellut i permetent que els ingredients actius penetrin profundament, augmentant la seva eficàcia. Millora la barrera epidèrmica, renova la superfície del cuir cabellut i redueix la pèrdua daigua.

Àcid Salicílic: Elimina de forma segura i efectiva les cèl·lules mortes i les impureses de la pell i, per tant, la seva acumulació al cuir cabellut. Ajuda a mantenir el cuir cabellut fresc, net i sense excés de caspa i sèu. Prepara el cuir cabellut per rebre tractaments posteriors.

Cafeïna: Ajuda a augmentar la circulació sanguínia del cuir cabellut, donant lloc uns fol·licles capil·lars més sans i forts en proporcionar els nutrients i minerals idonis a través del subministrament de sang, millorat per tant la totalitat del cuir cabellut.

Concentrat Multiplicador Per a Cuir Cabellut: Concentrat Black Baccara Rose Youth: Proporciona una protecció intensa contra l'estil de vida i l'entorn que pot alterar el rellotge biològic del creixement del cabell. La seva formulació d'avantguarda està dissenyada per protegir i defensar les cèl·lules de les variacions del cicle, i així assegurar un creixement saludable dels cabells i prevenir l'envelliment prematur tant del fol·licle capil·lar com de la tija. Cèl·lules Mare de Roses Fresques: extretes mitjançant biotecnologia de la rosa alpina, una planta altament resistent amb propietats antioxidants i antiradicals lliures. Alhora, conté factors epigenètics especials i metabòlits per preservar la funció de les cèl·lules mare del fol·licle capil·lar. Augmenta la vitalitat i la regeneració de les cèl·lules mare i protegeix contra l'estrès ambiental.

Factors de Creixement Capil·lar (Capixyl™ i Densificador del Cuir Cabellut): Actua directament al cor del fol·licle capil·lar i als reguladors del creixement del cabell per prevenir i aturar la seva caiguda, mentre estimula el creixement. Perllonga la fase de creixement (anàgen) i manté la formació, la mida i la regeneració del fol·licle. Preserva i activa la regeneració de cèl·lules mare del cabell mentre estimula l'activitat biològica de la papil·la dèrmica per obtenir una estructura òptima del fol·licle capil·lar i, per tant, la conseqüent formació del cabell. Disminueix la producció de DHT inhibint l'activitat 5-α reductasa.

Complex Probiòtic Hidratant, Calmant i Purificant del Cuir Cabellut: Una barreja de Xilitol i Probiòtics, juntament amb Gingebre, Encens i Raïm que reforça el cuir cabellut fràgil i vulnerable restaurant el seu equilibri natural. Enforteix funció de barrera natural del cuir cabellut, prevé el malestar i proporciona una hidratació duradora. Prevé alhora els desequilibris de la microflora, redueix les escates i nodreix i disminueix les irritacions mentre proporciona propietats antiinflamatòries, antioxidants i reguladores del sèu.

L-Arginina i Nicotinat de Metil: Estimula la circulació sanguínia al cuir cabellut per subministrar oxigen i nutrients al fol·licle capiliar. Aigua Micelar: Conjunt de molècules que tenen la doble funció d'atreure l'aigua per una banda i la brutícia i sèu per l'altra. D'aquesta manera, la part aquosa d'aquestes molècules actua com a repel·lent de la brutícia i el sèu, permetent una millor eliminació d'impureses del cuir cabellut sense deshidratar-lo, de forma suau i no irritant. Pèptid de Moringa: Protegeix els cabells contra la contaminació en reduir l'adherència de gasos, UVB i partícules de pols. Millora la força i resistència del cabell, mentre actua com a fotoprotector i el condiciona i repara. Carbó Bio Actiu: Obtingut a partir del bambú Moso. La seva estructura microporosa actua com un agent d'absorció