Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
EL SET EXTRA INTENSIVE MASK

EL SET EXTRA INTENSIVE MASK

75 ML 100 ml / 298.65€
-28% T'ESTALVIES -86,01 €
310,00 € 223,99 €
223,99 € -28%
223,99 €
100 ml / 298.65€
Last items in stock
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 3,36€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El Set Extra Intensive Mask és un Set d'Edició Limitada i especial de la línia de tractament EXTRA INTENSIVE de SENSAI, que ajuda a la pell a recuperar l'elasticitat perduda, així com la seva hidratació i lluminositat, alhora que estimula la seva capacitat innata de anar alimentant la bellesa natural.

El Set conté:

- CP EXTRA INTENSIVE Mask 75ml: Màscara de nit que renova, enforteix i ofereix resultats ràpids i duradors a la pell, ajudant a recuperar l'elasticitat perduda i aportant una infusió instantània de vitalitat.

Tracta els signes de l'envelliment alhora que subministra energia per a una lluminositat i hidratació renovades.

Gràcies a la seva fórmula exclusiva cobreix la pell d'hidratació i està visiblement més revitalitzada, jove i suau al tacte.

Mostra mida viatge CP EXTRA INTENSIVE CREAM 6mL, és una crema facial que es fon a la pell revitalitzant-la i recuperant el seu aspecte apagat i cansat.

La seva fórmula altament enriquida nodreix en profunditat la pell i li subministra una font denergia que millora el metabolisme cel·lular per a un efecte antienvelliment global.

És extremadament efectiva perquè potencia la producció d'energia a les cèl·lules de la pell gràcies a la Tecnologia Energitzant Avançada ia una alta concentració d'activador de col·lagen i àcid hialurònic.

La pell completament restaurada i recuperada llueix més ferma i radiant.

Experimenta el poder de canviar laspecte de la teva pell.

Mostra mida viatge CP EXTRA INTENSIVE ESSENCE 5mL, és una potent essència extremadament efectiva que potencia la producció d'energia a les cèl·lules de la pell i ofereix immediatament un aspecte més saludable.

Revitalitza i recupera la pell de l'aspecte fatigat i apagat oferint-li una sensació refrescant a l'instant.

Recarrega l'energia de la pell des de l'origen amb una textura luxosa que deixa la pell hidratada.

Experimenta el poder per canviar l'aspecte de la pell.

EAN13
7640134392492
Quantitat
75 ML
Tipus de Marca
Luxe
Necessitat a cobrir
Elasticitat
Fermesa
Hidratació
Lluminositat
Revitalitzant
Suavitat
Principis Actius
Colàgen
Àcid Hialurònic

Aplicar, en primer lloc, EXTRA INTENSIVE ESSENCE; 2-3 pulsacions de producte al matí ia la nit, després d'haver preparat la pell amb una loció.

En segon lloc, condicionar la pell amb EXTRA INTENSIVE CREAM, al matí ia la nit.

Finalment, com a darrer pas del ritual de cura facial aplicar EXTRA INTENSIVE MASK com a màscara vitalitzadora de dia o com a tractament intensiu de nit.