Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ANTI-AGING BODY SCRUB 200ML
ANTI-AGING BODY SCRUB 200ML
200 ML 100 ml / 47.50€
94,99 €
94,99 €
94,99 €
100 ml / 47.50€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,42€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

EXFOLIANT CORPORAL ANTITAT

L'epidermis del cos és més gruixuda que la pell de la cara i conté menys glàndules sebàcies i fol·licles pilosos, cosa que significa que pot ser vulnerable a la sequedat i la pèrdua d'elasticitat, cosa que provoca opacitat, arrugues, aprimament i flacciditat. El nou EXFOLIANT CORPORAL ANTIETAT de la Dra. Barbara Sturm és l'última innovació que s'uneix a la seva col·lecció de cura corporal antienvelliment i, quan es fa servir en tàndem, proporciona un enfocament de 360° per aconseguir una pell saludable, impecable i d'aparença juvenil del cap al cap del dit del peu.

Els exfoliants mecànics, com els exfoliants corporals, eliminen les cèl·lules mortes de la capa superficial de la pell i estimulen la circulació, promovent la renovació i regeneració de les cèl·lules de la pell. No obstant això, molts exfoliants contenen ingredients exfoliants durs, com ara perles de plàstic i altres productes químics que poden alterar la barrera natural de la pell i danyar la pell, així com el medi ambient. L'EXFOLIANT CORPORAL ANTI-ENVELLIMENT de Dr. Sturm és un tractament d'oli i exfoliant corporal antienvelliment 2 en 1 intensament nutritiu que elimina suaument les cèl·lules mortes de la pell i augmenta la hidratació, refinant la pell per deixar-la suau i flexible.

EAN13
4260521263131
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Hidratació
Imperfeccions
Lluminositat
Regeneració
Textura
Crema
Format
Pot

Primer, feu servir l'espàtula inclosa per barrejar bé l'exfoliant: les formulacions d'oli i sal se separen al flascó, però això no afecta la qualitat del producte.

A mesura que remena, el volum del producte augmentarà a mesura que es combinin els ingredients, els flascons tenen espai addicional per acomodar això. Després, apliqui una petita quantitat de l'exfoliant sobre la pell humida i fes un massatge amb moviments circulars, enfocant-se particularment a les àrees aspres com els colzes, els genolls i els talons. Esbandida bé. Usar una o dues vegades per setmana.

Aneu amb compte a la dutxa ja que els olis poden fer que les superfícies es tornin relliscoses.

BENEFICIS CLAU

El sucre proporciona un exfoliant intensament nutritiu per eliminar les cèl·lules mortes, aspres i seques de la pell i estimular la microcirculació per a una brillantor instantània.

La ubiquinona (coenzim Q10), la vitamina E i la verdolaga protegeixen contra l'estrès oxidatiu per a una pell d'aspecte juvenil.

La vitamina F i el fonoll marí donen suport a l'estructura saludable de la pell i la regeneració de la funció de barrera de la pell.

Els olis preciosos nodreixen i hidraten profundament la pell i alleugen la irritació.

Plum Kernel Oil proporciona una aroma natural, càlida i dolça.

Apte per a pell sensible.

Sea Salt, Brown Sugar, Olive Squalane, Almond Oil, Plum Kernel Oil, Apricot Kernel Oil, Jojoba Oil, Ubiquinone (Coenzyme Q10), Sunflower Oil, Coconut Oil, Vitamin F, Vitamin E, Sea Fennel Extract, Purslane, Mango Seed Butter