El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ANTI-HAIR LOSS RITUAL

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 4,433.33€
-5% T'ESTALVIES -7,00 €
140,00 € 133,00 €
133,00 € -5%
133,00 €
100 ct / 4,433.33€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El ritual capil·lar més potent contra la caiguda del cabell

Tractament de xoc global d'alta eficàcia contra la pèrdua dels cabells. Les seves potents formulacions garanteixen la reducció de la caiguda, estimulant i perllongant la fase de creixement del cabell. Els ingredients actius dels nostres imprescindibles anticaiguda penetren al cor del fol·licle i de la fibra per reactivar el flux sanguini del cuir cabellut permetent així la seva perfecta oxigenació, estimular la capacitat de regeneració del fol·licle el que millora i enforteix la condició del cabell, augmentar tant la resistència com el volum. La sinergia i combinació de cada producte en aquest ritual complementa els beneficis per a uns resultats anticaiguda sense igual, provats clínicament.

Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Tractament Capil.lar
Anti Caiguda
Creixement
Força
Regeneració
Volum

Extreme Caviar Special Hair Loss Shampoo: Aplicar el xampú anticaiguda sobre el cabell humit i el cuir cabellut. Fer massatges suaument per crear escuma. Deixeu actuar durant 2 a 5 minuts. Retirar amb aigua abundant. Extreme Caviar Anti-Aging Luxe Masque: Apliqui sobre els cabells i el cuir cabellut humits després del rentat. Fer un massatge suau i pentinar amb delicadesa. Treballa amb moviments cap avall començant a prop de les puntes i gradualment avançant cap a les arrels. Deixeu actuar durant 5 a 15 minuts. Retirar amb aigua abundant. Utilitzar entre 1 i 3 cops per setmana. Extreme Caviar Bio-Regenerative Shock Treatment For Hair Loss: Usar a les nits abans de ficar-se al llit. Desenrosqueu la tapa i premeu el tap per dispensar el producte directament sobre el cuir cabellut sobre el cabell sec o humit. Fes massatge al tractament capil·lar anticaiguda fins que s'absorbeixi per complet i permeti que els ingredients actius d'última generació penetrin durant la nit. Continueu amb la seva rutina normal l'endemà.

Per obtenir els millors resultats, utilitzeu-lo com un tractament de 3 mesos com s'indica a continuació.

- Mes 1: apliqui un terç de vial cada nit

- Mes 2: aplicar 1 vial 3 nits a la setmana

- Mes 3: aplicar 1 vial 2 nits a la setmana

Consell de Miriam: Per aconseguir una penetració més gran del producte, es recomana aplicar una tovallola seca calenta durant el temps d'exposició.