Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA  CELLULAR BREATHING HAIR MULTIPLYING SCRUB SCALP MASK
BLACK BACCARA  CELLULAR BREATHING HAIR MULTIPLYING SCRUB SCALP MASK

BLACK BACCARA  CELLULAR BREATHING HAIR MULTIPLYING SCRUB SCALP MASK

200 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Exfoliant capil·lar detoxificant amb Argila Rosa que afavoreix el creixement sa dels cabells

Què és: Luxosa mascareta exfoliant per al cuir cabellut que afavoreix el cicle de creixement del cabell mentre detoxifica i purifica en profunditat, resultant en una cabellera més forta i vigorosa.

Què fa: La seva intensa exfoliació i l'acció dels seus ingredients actius afavoreix l'oxigenació i l'alliberament del fol·licle i el cuir cabellut, permetent la respiració cel·lular òptima i la receptivitat de nutrients.

Amb això, s'assegura una regeneració millor del fol·licle i la reconstrucció de l'estructura interna i externa de la fibra, necessàries per allargar i iniciar nous cicles de creixement del cabell.

A més, un cuir cabellut sa millora l'ancoratge dels cabells, disminuint així la seva caiguda.

Aquesta màscara regula i absorbeix la producció de greix gràcies al fet que equilibra les glàndules sebàcies, permetent, a més, prevenir l'oxidació del greix que resulta en la producció de caspa i altres disconformitats al cuir cabellut.

Propicia a mantenir els cabells visiblement net durant més temps, neutralitzant l'olor del cuir cabellut.

D'altra banda, també ajuda a alleujar les molèsties del cuir cabellut optimitzant els factors naturals d'hidratació, reforçant la barrera cutània i afavorint l'equilibri de la microflora.

Per a qui: Qualsevol persona que necessiti un tractament antienvelliment per als cabells o que els seus cabells tinguin tendència a ser feble, fi o trencadís.

A què fa olor: Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

EAN13
8435590601863
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Tipus de cabell
Fi
Format
Tub
Tractament Capil.lar
Anti Caspa
Cuir Cabellut
Hidratació
Regeneració

Agitar abans d'usar. Dividir els cabells en línies paral·leles des del front fins al clatell amb 3 cm / 2 polzades de separació aproximadament (sortiran unes 5 línies).

Aplicar la rica mascareta exfoliant pre-xampú directament des de l'envàs sobre el cuir cabellut humit o sec.

Durant 2 minuts, fer massatges al cuir cabellut amb moviments circulars per trencar les microesferes de carbó actiu i realitzar la suau però efectiva exfoliació.

Deixeu actuar de 5 a 15 minuts i torneu a emulsionar amb una petita quantitat d'aigua, repetint els massatges circulars.

Esbandir amb abundant aigua i seguir amb el ritual de neteja específic Miriam Quevedo. Utilitzar un cop per setmana.